Reklama

Reklama

Recenze (19)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Klasické webepizódy, či už kratšie alebo dlhšie, snímané dokumentárnym štýlom, v seriáli odôvodnené vďaka antickému zariadeniu slúžiacemu na nahrávanie zvuku a obrazu s názvom Kino. Ako celok prekvapivo nepôsobia až tak zbytočným dojmom a pomerne vhodne doplňujú seriál. Aj keď krátkosť poniektorých je až zarážajúca. K zhliadnutiu napríklad TU ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zajímavý přídavek ke klasickému SGU. Některé díly vynikající a vtipné (závody, South Park), jiné celkem zbytečné. Pravda je že pár scén ze seriálu tím dostává jiné vyznění. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Některé dílky mají vtip, zvlášť ke konci jsou pak části, které jsou delší a hezky doplňují nevyřčené věci, které mě během seriálu napadly, že musí postavám vrtat hlavou. Ale zas některé díly jsou tak úplně o ničem, krátké a trapné, že je to až k nevíře. Ale tak co, webepizody....Ohryzek je nejlepší. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý webseriál doplňující informace k seriálu Stargate Universe prostřednictvím malých dronů zvaných Kino. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Párkrát zajímavé věci, na některých klidně mohli postavit i komplexnější pojetí postav v seriálu samotném, ale jinak docela často nuda o ničem, asi jako virtuální prohlídka pražských vodáren. ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Pouze jedna epizoda byla s takovým tím tradičním „sg“ humorem. Epizoda Apple Core. Viděl jsem všech 26 epizod. ✔ ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě web-epizody nejsou vynálezem Stargate Universe, ani si na to seriál nehraje. V SGU jsou však vskutku příjemným zpestřením a doplněním příběhu o "běžný" život posádky. Dočkáme se také oplakávaného humoru, který byl až do spuštění SGU určitým "trademarkem" seriálů Stargate. Máme tak možnost například vidět, jak pánská část posádky využitím KINO "šmíruje" poručíka Vanessu James, či jak posádka "upouští páru" vzájemnými kanadskými žertíky. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré webepizody doplňující dění SGU. Možná trochu zbytečně, ale sloužící minimálně jako chutná jednohubka. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Nahlédnutí do zákulisí dění v jednotlivých dílech seriálu SGU Stargate Universe je dobrým nápadem na webovou sérii. Tři desítky mini epizod na YouTube ale potěší jenom zažrané fanoušky - i když některé z nich se vyloženě povedly. ()

longercz 

všechny recenze uživatele

V Battlestaru Galactice byly webizody vždy důležitou součástí příběhu, která mu dávala určité vyznění. Tady mi přijde, že jsou ( až na 2 nebo 3 výjimky ) zbytečné. Na druhou stranu mě nijak nenudily a tak jako u všech ostatních oblíbených seriálů i tady platí, že Hvězdné Brány není nikdy dost. 65%... ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý doplnok k SGU. Niektoré boli naozaj fest krátke a zbytočné, ale niektoré boli zase dosť zaujímavé. A konečne som sa mohol aspoň trochu zasmiať, na to nebola počas SGU skoro žiadna príležitosť. ()

Elegnor 

všechny recenze uživatele

Perfektní zpestření SGU. Co ztrácí Universe na originalitě, vtipu a roztahanosti, to tyhle webisodky pěkně doplňujou. Ne všecky jsou dobrý, ale zas jsou tu taky naprostý skvosty. The Apple Core je pro mě bezkonkurenčně nejlepší. ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Pro mě strašlivá nuda. Tyto webepizody se mi zdály celé unylé a jako pouhý vývar z již tak nemastného neslaného Stargate Universe. ()

Reklama

Reklama