Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (154)

plakát

Sborovna (2021) 

Zbytečně přepálená stopáž. Druhá polovina už vysloveně nudí.

plakát

Narušitel (2020) odpad!

Zřídka kdy dávám toto hodnocení, ale u tohoto filmu bohužel nemůžu jinak. Vůbec nikam to nesměřuje, pointa (dá-li se tomu tak říkat) je příšerně banální a na nezávislý film je tam navíc příliš mnoho klišé.

plakát

Pátrání po Sugar Manovi (2012) 

Ten příběh je prostě dokonalej. Dokument ale bohužel obsahuje spoustu balastu, a zejména ta část bez Rodrigueze je zbytečně natažená.

plakát

Letuška (2020) (seriál) 

První díl dobrej, pak už to jde jenom z kopce :-/

plakát

Červená světla (2012) 

Zaujal mě námět a herecké obsazení. Při prvním puštění jsem ale u filmu usnul. Dal jsem mu druhou šanci a i tak jsem měl co dělat, abych udržel pozornost. Bohužel, rozvleklé, nezáživné, s prapodivnou pointou. 40%

plakát

Ve jménu vlasti - Série 8 (2020) (série) 

Parádní tempo a žádná hluchá místa, díky tomu je poslední série jedna z nejlepších. Zejména od druhé půle je ovšem patrná opět určitá nelogičnost jednání, neuvěřitelnost některých situací a cukrkandlový konec, který to odsoudil "jen" ke 4*.

plakát

Agent WC 40 (1996) 

Asi nejslabší Nielsenův film. Spousta vtipů už se opakuje odněkud z minula, i tak to má ale světlé body.

plakát

Dracula (1992) 

Vůbec nechápu ten hype okolo tohodle filmu. Možná kdyby byl natočenej o 20 let dřív, ale v devadesátkách šlo z týhle předlohy vytřískat víc. Daleko víc. Největší přednost vidím v tom, že díky tomu vznikly Drákuloviny.

plakát

Balada o Busteru Scruggsovi (2018) 

Krásná atmosféra, krásný soundtrack, krásné scenérie, ale někdy se to zbytečně táhne a vychází do ztracena. Spíš než western to jsou takové dobové příběhy z divokého západu. Znovu si to asi nepustím, ale budu na to rád vzpomínat. A jdu si pořídit soundtrack.