Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (20)

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Po přečtení reakcí, po mediální masáži HBO a vůbec při tomto obsazení jsem očekával asi víc. Po prvním díle jsem zklamaný, uvidíme, co bude dál.

plakát

Star Trek (2009) 

V životě by mě nenapadlo, že mě může bavit něco jako Star Wars, Star Trek nebo tak...Ale ty dvě hodiny utekly rychleji než některý hodinový seriál a celou dobu jsem se bavil...Nechápu!

plakát

Seskok z vesmíru (2012) (TV film) 

Dokument pěkný, ale toho Baumgertnera bych musel zabít, fracek jeden rozmazlenej...

plakát

DPRK: The Land of Whispers (2013) 

Rozhodně zajímavé! Jen jestli nebylo moc "tlačeno na pilu" - třeba před odvlečením Jima apod....

plakát

Marketa Lazarová (1967) 

Zvláštní film...Mám z něj smíšené pocity :(

plakát

Bláznivá olympiáda (2005) 

Až překvapivě dobrý Knoxville v nepřekvapivě průměrném filmu :)

plakát

V hlavní roli já (2008) 

Dylana Morana mam rád, jak herce, tak baviče. Role v tomto filmu mu sedla jako ušitá, bohužel samotný film mě už tak nezaujal. Škoda. Téma to je, bezesporu, zajímavé. Bohužel od komedie (ať černé) bych očekával více humoru. Byli chvíle, kdy jsem se za břicho popadal, jenže jich nebylo mnoho. (Mimochodem jsem byl několikrát změřen přísedícím, kterému situace často nepřipadaly vtipné - asi nechápe černý humor :D). Ale zpět. Mohlo se toho vytěžit více. Ještě jednou škoda.

plakát

Rendez-vous v A moll (2003) (studentský film) 

Kamera skvělá, jinak průměr...v krátkometrážních snímcích možná ještě kousek pod...

plakát

Fontána (2006) 

Tento film má dvě obrovské klady - audiovizuální stránku a Hugh Jackmana. Vzhledem k tomu, že se Aronofskymu podařilo bravůrně zkloubit oba tyto díly lépe než puzzle, je z toho film, který je bravůrní. Navíc s přihlédnutím k délce filmu je jasné, že díky tématu, kterému se věnuje, to musí být smršť. Film jede... Můžete se na chvíli zamyslet nad něčím jiným, ale film Vás ihned vtáhne zpět a poté již většinou nepustí. Bravo!

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Vcelku slušné, klidně by se dal každý díl o 5 minut zkrátit, ale dá se to vydržet. Nejhorší je, že vlastně něco není. A tím co není, je konec. Všechny mé dojmy, se rozplynuly s naprosto do*rveným koncem, který je sice jasným náběhem na pokračování, ale tato série si zasloužila serióznější (happy)end...