Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (910)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Film absolutně bez logiky, strachu, nadšení, napětí, údivu. Lincoln zabíjí upíry? Co bude tohle za kravinu, řekne si možná "normální člověk". A kdo by řekl. že budu tak blízko. To samozřejmě ani nemluvím o příběhu. Myslím, že scénátista tohoto filmu by měl radši navštívit psychiatrickou léčebnu. Strašná slátanina, k tomu nemá smysl se ani víc vyjadřovat ...

plakát

Agent WC 40 (1996) 

Celkem dobrá a zábavná parodie nejenom na Bondovky. Bohužel, toto je jasně jeden z těch slabších filmů s Lesliem. Oproti Bláznivým střelám slabota.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Videl jsem všech 9 sérií! Hodnocení dávám jaký dávám ale jinak kdybych měl hodnotit každou sérii zvlášť tak: 1 řada-100%, 2 řada-100%, 3 řada- 90%, 4 řada- 70%, 5 řada- 60%, 6 řada- 55%, 7 řada- 70%, 8 řada- 95%, 9 řada- 80%. Je byl a bude to legendární mysteriózní seriál, určitě tam byly nějaké slabé díly, člověk byl pořád v napětí co se stane a jak to dopadne. Dvojice Mulder a Scully se náramně doplňovali. Role pro Duchovnyho mu náramně sedla fakt bomba.

plakát

Akta X - Film (1998) 

Akta x mám rád viděl jsem všechny díli a musím ríct, že film se jim opravdu dobře povedl, dobře natočený celovečerní film. Film navazuje na ucházející pátou sérii a je navázán sérií šestou.

plakát

Akta X - Série 10 (2016) (série) 

Jako dítě jsem Akta X miloval :-) vlastně předešlé série mám stále rád. Bohužel, starý dobrý Akta-X jsou pryč a jiný už to nebude. Akta X pro mne znamenal kultovní seriál. Jinak je to dobře natočené, důraz na detaily, skvělé masky. Z mého pohledu jako by díly nezávazně tvořili dva lidé, polovina dílu má cosi chytlavého do sebe a polovina je dělaná úplně v jiném stylu, někdy komediální, ale většinou moc nevýživné. Duchovny mi tady přišel už velmi unavený a vyhořelý a jeho hraní jsem mu prostě nevěřil... Anderson sem to naopak docela věřil a myslím, že celkově se s návratem vypořádala líp. Čekal jsem mnohem nadupanější díly. Poslední díl má být spíše upoutávka na další sezónu než seriózně vedený závěr. Myslím že další série nemá co nabídnout.....

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

I mistr tesař se někdy..... Ale poslední dobu posere na co šáhne...Mnoho povyku pro nic, aneb bezzubý Tim Burton. Že má Alenka slabý příběh není nic nového, jenže ona nemá ani hloubku či zábavnost, to už je ale problém, dokonce tak veliký, že se mi hodně rychle film vykouří z hlavy. Ani trochu mě to nebavilo, pronudil jsem se od začátku do konce. Nejhorší byla asi Bílá královna, která mi přišla značně nesympatická, možná to bylo tím, že mi celou dobu přišla,že je pod opiáty. Nebavil mě dokonce ani Johnny Depp a upřímně mi jeho postava vadila. Helena Bonham Carter mě srala od počátku do konec. Mia Wasikowska místy solidně tápe, ale na druhou stranu je několik jejích momentů skvělých. Nevím za co si říká o tak vysoky honoráře Depp když tam hrál sotva 15 minut. Kloboučník pro mě "paradoxně" nejmíň zajímavou postavou.

plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 

Já nevím na co si tenhle film hraje, ale je to fakt bídná bída. Alenka 2 aneb snaha o vyždímání emocí a peněženek. Nejhorší je, když vám film přijde trapný hned od první minuty. V tom filmu není nic. Nic zajímavého, nic vtipného, nic originálního, zkrátka zde není nic dobrého. Doporučuji sledovat pod vlivem nějaké omamné látky, bude to i tak stát stále za starou bačkoru. Nelíbila se mi jednička, nelíbila se mi dvojka

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Začátek byl celkem dobře zpracování, ale to je asi tak všechno. Nejsem nadšený, nejsem zklamaný, prostě jsem dostal tak nějak to, co jsem očekával. Nový Spider-Man není špatný film, po příběhové stránce film sice nenabízí vůbec nic, co bychom neviděli v původním Spider-Manovi. Sam Raimi před deseti lety natočil lepšího Spidermana - jeho film lépe drží pohromadě. Slušně natočený, ale zcela zbytečný restart, který Raimiho originál nepřekonal.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Paráda ! Od druhého dílu Spidermana jsem příliš nečekal a bavil jsem se mnohem mnohem víc než u dílu prvního. Herecké výkony byly také skvělé, hlavně Dane DeHaan exceloval a okouzlil mě. Emma Stone jako třešnička na dortu. Electron je výborně ztvárněn, stejně jako Spider-man. Skvělá hudba, efekty romantika a kamera. Nečekaný konec. Tento díl se jim povedl ze všech stránek. Těším se na třetí díl.

plakát

Americká krása (1999) 

Mendes dokázal natočit opravdu malé velké dílo. Tento film má v sobě takovou hloubku,že to člověk musí vidět ne jenom jednou. Když jsem nedávno Americkou krásu viděl po hodně dlouhé době, při závěrečné “řeči“ Kevina Spaceyho úplně mě mrazilo v zádech. Skvěle propilovaný scénář, skvělá kamera, skvělá hudba, skvělá režie a perfektní herecký výkony z hlavních hrdinů (Kevin Spacey exceluje a Annette Bening je neuvěřitelná), ve vedlejších postavách (Mena Suvari, Thora Birch, Wes Bentley, Chris Cooper, Allison Janney super). Některé scény (např. létající igelitový pytlík) jsou nezapomenutelné. A konec? Ten byl na filmu snad nejlepší. Šokujicí a nepředvídatelný.