Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (499)

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Rozhodovala jsem se mezi jednou a dvěma hvězdičkami. Díky konci nakonec dávám tři. Remember Me je obyčejné suché drama, které se mě nikterak nedotklo.

plakát

Krysař Willard (2003) 

Vynikající temná atmosféra filmu. Teda až do poloviny filmu. Od poloviny nám to malinko klesá, ale pořád se to drží v ráži. Crispin je úžasný, miluju ho. Jeho krásný temný výraz... Strhující, nádherné, morbidní, ve zkratce. Dokonalé.

plakát

Robin Hood (2010) 

Jak se to ke mě rychle dostalo, stejně rychle to odešlo. 60%

plakát

Vyfič! (2009) 

Drew má na postu režisérky hodně dobře našlápnuto a s velkým očekáváním co nám ještě předvede jí držím palce. Co se filmu týče, perfektní holčičí akčňák. Takhle našlapaná akční komedie tady teda dlouho nebyla. Výborná záležitost.

plakát

Počátek (2010) 

Obrovská kultovní záležitost. Málokdy film s člověkem extrémně zamete a nechá v něm TEN neopakovatelný pocit, že tohle je ono! To je ten nezapomenutelný film o kterém budete pořád mluvit, každému ho doporučovat, propagovat a bude vyplňovat vaše tapety. Nolan to vystihl jako nikdo předním. Film, který vybočuje ze všech kodexů. Film při jehož sledování se vám zatají dech. Film, který vás jednoduše strhne sebou. Excelentní promenáda perfektních herců, efektů, nádherné hudby v čele s vynikající režií. Inception nám ukázal nový náhled na celý filmový svět. Já smekám a modlím se, aby nám mistr Nolan ukázal co všechno v něm ještě dřímá.

plakát

Přímý kontakt (2009) 

Rádoby "akce" plná levnejch efektů včele debilních dialogů a hereckého složení.

plakát

Cedulky (2008) 

Milé, krásné, dokonalé :-)

plakát

Rammstein: Live aus Berlin (1999) (koncert) 

Miluji tu hudbu, miluji jeho a jeho morbidní výstupy. Miluji jejich skvělou show. Rammstein!