Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (10)

Kurt Russell

Stačil jeden film Únos a tento herec si mě okamžitě získal. Role jemu ušitá na tělo. V této roli mi opravdu sedl. Výrazný a charismatický herec, kterého si jen tak nespletete.

Sylvester Stallone

Akční klasika. Zlosyna by hrát asi nemohl, má ve výrazu dobráckost. Jeho charakter z něj přímo čiší. No jednoduše, akční tvrďák s dobrým srdcem od pohledu. Nejvíc mi sedí v situacích, kde je násilně zatlačen do kouta, ohrožen a musí se bránit, tyto emoce on umí dokonale zahrát, prostě to má daný už v samotným výrazu obličeje. Stallone musí mít roli ušitou na míru.

Morgan Freeman

Špičkový a velice výrazný charakterní herec, který hraje ve velmi ceněných a kvalitních filmech. Jeden z nejcharismatičtějších černošských herců, co svět filmu kdy měl. Herectví má v sobě.

Arnold Schwarzenegger

Jednoznačně nejslavnější kulturista všech dob, který stejně jako Van Damme přešel od sportu k filmu. Idol a vzor mladých kluků a kulturistů především. Jeho filmová role Terminátora představuje jednu z nejslavnějších akčních scifi v historii světové kinematografie. Fenomén, který je doslovným ztělesněním úspěchu!!!

Jean-Claude Van Damme

Akční hrdina a idol obrovského množství mladých kluků v 90tých letech, kdy jeho akční béčka lámaly rekordy. Hrající karatista, který není kdovíjakým hereckým mistrem, ale má charisma a spoustu skalních fanoušků.

Bolek Polívka

Do komedie Dědictví aneb kurvahošigutntág cirkusák s červeným nosem a bezvýznamný vedlejší herec, od té doby však herec číslo 1, který je dnes velmi oblíbený a obsazovaný a to nejen v komediích, umí neuvěřitelně dobře zahrát charakterní role. Ve filmu Musíme si pomáhat mě svým herectvím velice babil.

Harrison Ford

Herec, který dokáže ve vážných rolích rozesmát a působit komicky . To je vražedná kombinace, kterou musí mit herec v sobě už od pohledu. Poznal jsem ho filmem 48 hodin v Paříži a už tam jsem ve vážných situacích prskal smíchy :-) Herec naprosto výbornej a charismatickej.

Vladimír Menšík

Jeden z nejlepších českých herců 20tého století, kdo by ho neznal...Charakterní  a komediální herec.

Pierre Richard

Komik jak vyšitej, tento herec nemusí ani šaškovat a působí komicky :-)

Clint Eastwood

Neviděl jsem všechno s tímto hercem, ale co jsem viděl, se silně zapsalo do mé mysli. Ať už to byla nejhezčí romance, jakou jsem kdy viděl Madisonské mosty, sportovní drama Milion dollar baby nebo slavný vězeňský film z ostrova pelikánů Útěk z Alcatrazu, tak to pro mě byl pokaždé naprosto vyjímečnmý filmový zážitek.