Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (249)

plakát

Dokonalý šéf (2015) 

Pro mě celkem milé překvapení. Fajn film o kulinářském umění, kterému vévodí náš Bradley Cooper. Zahrál to úžasně, kdybych nevěděl, že to je herec, tak bych si i tipnul, že je to nějaký světoznámý kuchař. Velice milě mě překvapilo obsazení Omara Sya, který byl prostě výborný a dokazuje, že je to prostě skvělý herec. Takže za mě spokojenost.

plakát

Diagnóza: Šampión (2015) 

Já prostě nepochopím tuto společnost. Někdo jim tu něco vykládá, něco, co je hodně důležité, dokonce na tom zavysí lidský život a oni ho neposlochají? To jako kde jsme... Doktor Omalu mohl zabránít tisícům umrtím, ale oni ho přesto nepoluchali. Až jich umře dostatek, tak potom se o to někdo začne zajímat... Mě tento film potěšil, skvělá kamera, režie i scénář a hlavně herecký výkon Willa Smitha, který bude doufám nominován na oscara. Je sice pravda, že tam bylo pár hluchých míst ale to vem čert...

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

Mě se tohle prostě v celku líbilo. Je pravda, že to moc komedie nebyla, ale mě ten film tak vcelku v pohodě plynul až dokonce. Je pravda, že pár vylože trapných a vecpávkových scén tam sice bylo, ale zas taková hrůza to nebyla. Pro mě normální průměrný český film. Ale musím pochválit Jirku Mádla, to je borec, který zahraje prostě všechno a myslím si, že nám má ještě hodně co ukázat.

plakát

Podnikavá Joy (2015) 

Ze začítku jsem si říkal... Co to proboha je? Ale asi od poloviny filmu, mě Joyno odhodlání tak pohltilo, že jsem od obrazovky nemohl odtrhnout oči a jen jsem se modlil, aby to té holce vyšlo... Její cesta k úspěchu byla velmi komlikovaná ale POZOR SPOILER ona to zvládla. V což jsem na začátku teda nevěřil. Jinak mě velice potěšil herecký výkon Jennifer Lawrence, která mi dokázala, že umí hrát i v normálním filmu a ne jen v Hunger Games. A nominaci na oscara má podle mě letos jistou. No, pak je tu Bradley, který stále více dokazuje, že je to herec s velkým H. A pak už zbývá jen stará osvědčená klasika Pan herec Robert De Niro, od kterého snad nelze očekávat nic jiného, než bravůrní výkon.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Nádherný Vánoční snímek, který v nás vždy navodí Vánoční atmosféru. Úžasná hudba, herecké obsazení, tolik hvězdných jmen v jednom filmu, je prostě splněný sen a hlavně jejich výkony. Vánoce bez Lásky nebeské, nejsou Vánoce.

plakát

Dort (2014) 

Celkem slušné psycho teda. Od Jennifer Aniston bych teda nikdy nečekal tak dramatickou a docela těžkou roli, ale popasovala se s ní báječně.

plakát

Čarovný les (2014) 

Meryl jako vždy výborná, to je ale bohužel vše.

plakát

The F Word (2013) 

Průměr, průměr, průměr. Pro mě zklamání, film nepřinesl nic nového, co už by jsme v rom.kom neviděli. Ale Daniel to zahrál dobře, to uznat musím.

plakát

Mimoni (2015) 

Obrovské zklamání.... Po famózních Já padouch a Já padouch 2, kde tihle malí tvorové svou roly ztárňují bravůrně tu máme jejich samostaný film, který prostě sami dějově neutáhli. Mnoho hlucých míst, pár vtipných tam sice bylo, ale jinak to bylo suché až nudé.