Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Romantický

Recenze (44)

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Dlouho jsem se rozhodovala co tomu dát. Na jednu stranu - tak dobré jako jednička to není, na druhou jsem se v kině dost smála. Celkově to byl milý animák a rozhodně se na něj chci podívat ještě jednou (bez dabingu, ehm). Tak jako i ostatním tady mi trochu vadilo, že se humor stavěl především na minionech, ale myslím, že děti se u toho budou řezat smíchy, takže záměr chápu.

plakát

Milenec z vesmíru (2013) (seriál) 

Komukoli, kdo se rozhoduje zda seriál zkusit, by mělo stačit, že hlavní roli hraje Jun Jihyun. Alespoň pro mě byla velkým lákadlem i přesto, že poslední dorama jsem viděla před lety. A nezklamala. Je hlavním tahounem celého seriálu a troufám si říci, že bez ní by byl o třídu horší. Kim Soohyun je trošku bez emocí, ale předpokládám, že je to součástí role. Celkově děj rychle ubíhá a episody jsou svěží.

plakát

The Carrie Diaries (2013) (seriál) 

Seriál se před uvedením tvářil jako novodobý Sex ve Městě (který jsem mimochodem nikdy moc nemusela), ale bohužel je to o několik stupňů horší zábava. Hlavní hrdinky nejsou zajímavé a celé je to takové dětské. Outfity mě celkem baví, ale to je asi tak všechno. Koukat se na to dá, ale na další díly se ani netěším.

plakát

Vylomeniny (2013) (pořad) 

Na tenhle pořad jsem natrefila, když jsem ležela v nemocnici a strašně mi zvednul náladu. Vždycky mě hrozně bavilo tajné našeptávání do sluchátka, protože nejlepší na tom je, že ostatní nic netuší. Česká verze je super, rozhodně vyčnívá z řady ostatních pořadů, co mometálně běží.

plakát

Ladíme! (2012) 

Asi si to ty čtyři hvězdičky nezaslouží, ale já se už dlouho tak nebavila u typického amerického popcorňáku. Zároveň přiznávám, že za to může Rebel Wilson.

plakát

Poslední výkřik (2012) odpad!

Tenhle film je tak špatný, že jsem procházela svoje ohodnocené odpady a uvažovala, že jim zvednu známku. Ale jo, aspoň jsem se zasmála.

plakát

Spring Breakers (2012) 

Očividně jsem tento snímek absolutně nepochopila, ani jeho uměleckou hodnotu, ani jeho pointu (pokud vůbec nějakou měl). Neustálé opakování dialogů i scén mě už ke konci šíleně rozčilovalo. Bylo to prostě zvláštní a už to asi nechci nikdy vidět.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Velmi milý seriál, který mě chytl hned po první epizodě. Pohádkové části jsou podle mě trošku slabší a ty ze současnosti mě baví o dost víc. Námět je ale rozhodně zajímavý a napínavý. Díl od dílu se to trošku přiostřuje, takže zatím na síle příběh neztrácí. Obrovské plus jsou herci, skoro všichni sympaťáci. Rumpelstiltskin dokonale prohnaný, Emma typická a duší silná klaďaska, zlá královna úžasně charismatická, princ je fešák a Sněhurka není typická krasavice, ale je krásně zajímavá a dobře se na ní dívá.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

O třídu lepší, než jiné současné romanťárny. Skvěle jsem se bavila celou dobu, film prostě rychle ubíhá, dialogy ústřední dvojice jsou trefné a vtipné. A ačkoliv se film nevyhne všemožným klišé, finální dojem to rozhodně nekazí. Velmi milé překvapení.

plakát

Nová holka (2011) (seriál) 

Prvních pár dílů jsem byla ze seriálu dost rozpačitá, protože vtipná stránka seriálu byla spíše trapná. Kvalita seriálu však stoupá s každým dílem a já si na ten podivný humor nakonec nějak zvykla a teď u toho klidně brečím smíchy. Na nové se vždycky těším a je to pro mě taková milá oddechovka.