Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (554)

plakát

Válka podle médií (2004) 

Jako vše, co se snaží ukázat pravdu a odhalit lži, ode mne dostává 5*.

plakát

Vrchní, prchni! (1980) 

Polívčička byla? :-) Tenhle film nemá chybu - světla svítí, klakson troubí (i když to se hlásit nemusí), herci bodují a baví, legendární hlášky padají a tóny nejkrásnější písně to dokreslují. Takto se nesmazatelně zapsali Smoljak, Svěrák a Uhlíř.

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Zatím spokojenost. Už se mi začínalo stýskat. Trochu mi tam chybí Kochanská - patřím k těm, kterým se 7. a 8. série líbila a hlavně je škoda, že se tam neobjevil Holly.

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Pro mne zatím nejlepší zombie řezačka všech dob. Není potřeba diváka neustále strašit. Scénka, kdy řežou zombíka do rytmu Queenů, patří k mým nejoblíbenějším vůbec.

plakát

Sexuální praktiky pozemšťanů (1999) 

Toto je další ze zástupců romantických filmů, které jsem dokoukal s chutí a to je třeba ocenit. O romantice s nadhledem, vtipně, ale přesto téměř vědecky. Podle té scény v kině (asi 36.minuta) víte, jak se na takové filmy dívá zhruba polovina zdejších návštěvníků. Dokonalý komentář Vladimíra Čecha to ale stále drží v dostatečné vzdálenosti od klasických romantických slátanin a mimo to se tam najde ještě minimálně jeden překrásný důvod, proč tento film sledovat.

plakát

Balada z hadrů (1960) (divadelní záznam) 

Pravda - hra jako taková mne zas tolik (např. oproti Těžké Barboře) nezaujala, ale ani to nemůže ubrat byť jedinou hvězdičku z mého hodnocení. Těžko se mi hodnotí hra jako celek, protože jakmile přijdou na jeviště pánové Werich a Horníček, tak jde všechno a všichni ostatní stranou. Před podobné záznamy bych také dal varování, že po shlédnutí se mohou objevit deprese jednak z toho, jak vypadá satira a zábava dnes a jednak z toho, že se od vzniku hry nic nezměnilo. Nejen píseň "Hej pane králi" sedí na dnešní dobu, jako něco na hrnec.

plakát

Můj přítel Monk (2002) (seriál) 

Velmi povedené, originální a zábavné. Co kus (díl) to originál, takže i když se mi většinou zdá nějakých osm řad hodně, u tohoto bych klidně sledoval i devátou. Vadil mi akorát odchod Sharony - jak si člověk zvykne...

plakát

Možná přijde i kouzelník (1982) (pořad) 

Nebýt takovýchto pořadů - co by se dnes vysílalo? Pokud se nad tímto zamyslíte a porovnáte s čímkoli z této doby, není potřeba dále obhajovat hodnocení. Z mých oblíbených výstupů: LUĎA !!!, Wimmer, Černoch a mnoho dalších

plakát

Taxík (2008) (pořad) 

Moc povedená soutěž - moderátoři jsou výborní a víc asi netřeba dodávat. Ty dotazy jsou občas opravdu nevyrovnané, ale to se nejde v každé soutěži..