Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (554)

plakát

Král Škorpion - Bitva osudu (2012) 

"Posunutí na novou úroveň" (oficiální text distributora :) ? Ale vždyť vykrádačka není ničím novým. Stejně tak jako laciná béčka s kartonovými kulisami a speciálními efekty pouze v podobě zpomalení a přehnaného nalíčení jedné nejmenované, blonďaté..

plakát

Ladíme! (2012) odpad!

Jděte s těmahle cajdákama do Pitchy! Jediný výsledek sledování filmu bylo získání těžké alergie na výraz a cappella. Ano - můžu si za to sám. Vždyť vím, co za stolici jsou filmy typu Muzikál ze zvláštní nebo ta úchylárna o poskakujících stvořeních. Samozřejmě obojí na několik pokračování. Ale člověk míní a drahá polovička mění. Když nic jiného, tak mi to dává právo napsat jaká to je sra*** a varovat ostatní.

plakát

Maniak (2012) 

Zajímavý nápad s POV kamerou, ale jinak jde o průměrný film. Nemám rád horory, kde má napůl nesmrtelný padouch neustále štěstí a oběti pouze smůlu. Za maraton s tyčkou zaraženou v břiše, si to vyšší hodnocení také nezaslouží. Co se mi líbilo byla hudba - především ta ústřední melodie (piano), protože Ave Maria je snad už v každém druhém podobném snímku.

plakát

Mladá a divoká (2012) 

Méně mainstreamové než deník nymfomanky, ale úplně stejně nudné. Do erotického žánru to tak úplně nepatří, na druhou stranu to ničím jiným nezaujme. Není zkrátka nad to, když se film o obyčejné nadržené holce snaží o hluboké myšlenky. A když si tyto části odmyslím, tak mi zbude to, co tady mnohokrát a ve všech možných podobách už bylo - jenže v případě komedií o nadržených puberťácích to bylo zábavnější, u erotických filmů více vzrušující, jinde zase explicitněji podané, s rychlejším spádem, přitažlivější představitelkou (bez nádechu pedofilie), atd.

plakát

Modrá laguna: Procitnutí (2012) (TV film) odpad!

Vzít legendu a udělat z ní typickou romantickou blbost pro náctileté. Nic víc nedokázali. On se chová jako idiot, ona má alespoň světlé chvilky. Jinak celý filmy se nese v duchu scény - najde se signální pistole, ona ji zničí. Pak začne ječet, že přežívat na ostrově se jí nechce a touží se vrátit domů :-D .. tedy v duchu hlouposti. Kdybych si vsadil, že to skončí maturitním plesem, kde největší ubožák získá nejhezčí kočku, hádejte, jestli bych vyhrál..?

plakát

Návrat do Silent Hill 3D (2012) 

Výborný horor, který se na rozdíl od jedničky upíná spíše k akci a brutalitě, než k té dusné atmosféře nevyřčeného zla. Ale i tak stačí aby zazněly sirény a každý tuší, že něco není v pořádku. Film má stále dobrý spád, úžasné nápady (sestřičky) a další příšery. Jen ten příběh samotný mi zkrátka v prvním díle sednul víc a držel celé to dílo o trochu lépe pohromadě. Tady je důraz opravdu jen na ty jednotlivé výjevy zla s nějakým tím pojítkem, jako nutnou součástí, ale ne páteří filmu. PS: Dobře, že je v názvu 3D, ještě bych tam přidal Dolby digital, blu ray, full hd a mpeg2. Protože to zkrátka do názvu patří a vůbec ho to nekazí.

plakát

Nejdrsnější kamioňáci světa (2012) (seriál) odpad!

Čekal jsem (vzhledem k britskému původu) změnu oproti blbostem, jakými jsou Kdo přežije nebo ty nejrůznější závody. Naneštěstí americká hloupost a nutnost udělat ze všeho co největší šou pro co nejprimitivnější publikum už dorazila i sem. Drsný je na této kravině jen její název. Ti blbci, co se toho zúčastnili, mají k drsňákům velmi daleko. Neoholená huba z nikoho borce neudělá a mimo to jsou to obyčejní tupci projíždějící se v cizích zemích. Porušují zákony, pořvávají na místní, přestože sami by neměli mít řidičák ani na tříkolku. Když se něco rozbije, hurá pro ty místní šikulky, na které předtím nadávali, a sedneme si do škarpy, než to bude hotové. Zlaté "Trucky na ledě". Měl bych dát alespoň jednu hvězdu za to, že kecy těch "řidičů" vcelku (oproti jiným rádobysoutěžím) omezili a velká část stopáže jsou poměrně dobré záběry, ale nechce se mi. I tak jsou většinou nesympatičtí - hlavně nikdy nepřiznat chybu a každý proslov zakončit: "..já to nakonec vyhraju".

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Mohlo to být za plný počet, ale to by se o pytlíkách přes hlavu nesmělo mluvit deset minut, kolty hlavního hrdiny by nesměly prostřelit deset lidí za sebou, zatímco on sám se kryje za jedním, muselo by tam být víc vtipu o černoších a nesměly by působit jako reklama proti diskriminaci. Koho to napadlo u filmu, který tak předhazuje opovrhování a postavení afroameričanů, že černochovi po zabití bělocha stačí zvednout ruce nebo ukázat papír a vše je v pořádku? Taky holky mi nějak chyběly - Calamity Brünhilda to nějak sama nezvládá. Na druhou stranu - velkou silou to táhl nad průměr doktor, občasný ten vtípek a spád filmu.

plakát

Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (2012) (seriál) 

Smula jen, ze po shlednuti toho o americke historii vime vice nez Americane sami. Ti konci u Abe Linkolna a dal uz jen koluji uredne prizivovane legendy a rozum je nahrazovan jakymsi zvracenym druhem patriotismu (vsude jinde by takova touha po nasili byla oznacovana za brutalitu, demenci nebo alespon extremni nacionalismus) ... kdyby jen tusili. Ale rad bych vedel na kolika stanicich se toto dostalo do hlavniho vysilaciho casu..

plakát

Pach krve 5: Krvavý masakr (2012) odpad!

Komu se tohle může líbit? Hororová atmosféra nulová, pouze jatka, střeva a rodinka vyšinutejch magorů. Příběh se dá utřít na jeden čtvereček hajzlpapíru. Jen další podojení už tak dost špatné série z kategorie: pro devianty.