Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (28)

plakát

Někdo tam dole mě má rád (2008) odpad!

To je snad for, ne? Vzdyt celej ten film je uplne k smichu. Herecky vykony jsou za hranici divacky snesitelnosti. Ruzova krev me taky pobavila :-). Takovej film bych natocila i ja. Az je mi hanba, ze jsem to dokoukala az do konce! STRASNY!

plakát

Hele kámo, kdo tu vaří? (2005) 

Já jsem se pobavila. Není to sice film, na jehož konci se člověk už klepe na další shlédnutí, ale to snad každýmu musí být jasný už z názvu.

plakát

Prázdniny (2006) 

Některé komentáře zde nemůžu naprosto pochopit. Tohle je ten nejmilejší film, co jsem kdy viděla. Ano, je extrémně předvídatelný, hodně (pro někoho zbytečně) dlouhý a v podstatě nerealistický, ale je zrátka skvělý. Nevím, proč se mi pořád dere na jazyk to jedno slovo - "milý", ale je to zrátka tak. Je to milý film. :-) Nemám ráda romantické filmy a nesnáším Juda Lawa, přesto je tohle v daném žánru jeden z nejlepších filmů, které jsem kdy viděla. Škoda, že nedokážu popsat pocit, který z něho mám a který ve mně asi ještě chvíli zůstane. Já ho rozhodně doporučuji. Obzvláště, jste-li doma sami, nemáte do čeho píchnout a potřebujete zvednout náladu.

plakát

Moje krev (2009) 

Ashley Green je uzasna, ale to je tak asi vsechno. Nechapu, jak se muze film veprostredku tak zbytecne nudne tahnout, kdyz konec prijde necekane a je rychly a odbyty. Mozna by si tvurci mohli odpustit par zbytecnych cen ze sklepa a doladit konec. Kdy uz si konecne nekdo uvedomi, ze konec je to, na co se ceka, to, co muze film zvednout o dve hvezdy nahoru..

plakát

Vdáš se, a basta! (2007) 

Prumerna americka romanticka komedie. Moc jsem od ni necekala, a opravnene. Budiz slabe tri hvezdicky za par vtipnych momentu, krasnou Mandy Moore, uzasnou Lauren Graham a sympaticke muzske obsazeni. Diane Keaton zklamala, prehravala a pusobila neskutecne nesympaticky.

plakát

Počátek (2010) 

Uzasny. Skvele natoceny, neskutecne vyborny herci! Odchazela jsem z kina naprosto nadsena, nektery sceny me nadchly (zpomaleny pohyby lidi uvnitr padajicicho auta napriklad). Ale oddechovka to teda fakt neni :-) PS: Nechapu, proc je ceskej nazev "Pocatek"?! Tohle nekdo hodne pos*al.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Nehrat v tom DiCaprio, jdu o dve hvezdicky dolu.

plakát

Hairspray (2007) 

Nudila jsem se. Obsazeni jak bejk a takovy zklamani..