Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Někdy má člověk, který převážně kouká na filmové klasiky, prostě náladu pustit si něco ujetého, nenáročného, i když tuší, že se mu to moc líbit nebude, ale chce si jen odpočinout a třeba nemá v neděli večer co lepšího na práci. A to byl i případ mě a filmu Vdáš se, a basta! Nalákala mě má oblíbená Diane Keaton, leč musím říct, že mi její role potrhlé matky, která ječí a máchá rukama, k srdci nepřirostla, bohužel, Allenovy role jsou dávno fuč a Diane je dneska trochu za zenitem. Lauren Graham - od té jsem čekala větší vítr, zvláště když excelovala v Gilmorkách. Příběh to byl tradiční - trošičku sprostější na romantickou komedii (otevřené debaty o sexu apod.), ne že by mi to vadilo, jen to bylo nezvyklé, ale jinak byl vývoj děje předvídatelný a stejně klišovitý jako u většiny podobných filmů. Humoru tam moc nebylo, spíše se to vleklo, film mě nenudil, ale absolutně nenadchl, což jsem čekala. Jsou mnohem lepší filmy na podobné vlně, takže tento snímek znovu zhlédnu jen těžko. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, za co ty dvě hvězdy jsou. Odpad bych si jistě obhájil. Není to zábavné, není to zajímavé, není to nic. Už od prvního záběru na sexy kytaristu je jasné, že s ním skončí; já vím, že předvídatelnost je typická pro většinu filmů, ale tady mne obzvláště iritovala. Humor, dá-li se to tak nazvat, mne naprosto neoslovil. Jistě by mne napadla ještě celá řada negativ, tyhle však snad za všechny stačí... 40% ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Momentálně dne 15.1. v 10:22 to má tady 50%. Já bych to takhle i nechal. Je to dost průměrné. Film jsem zapnul v televizi s tím, že není co dělat. Sice jsem neviděl prvních deset minut, ale o nic jsem asi nepřišel. Po nějaké půlhodince mě to docela bavilo. Bylo to vtipné, šarmantní až se mi nechtělo věřit, proč to má tady tak málo procent. Ale pak už zábava slábla a všechno šlo dolů. Je to škoda, protože ze začátku i ten scénář nebyl tak sprasenej jako u jiných romantických komedií podobného typu. Z herců tady nemusím nikoho a z hereček snad jen Graham a Perabo, které moc prostoru nedostali. Keaton mi tu sice nevadila, ale stejně je mi nesympatická. Hlavní herečka zase sympatická je, ale tu roli jsem ji absolutně nevěřil. Možná měli ten snímek natočit spíš o neuctivé Piper Perabo. Byla by to větší zábava. 50% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +velice zábavné, ujeté, střelené a bláznivé, výborné obsazení, musel bych vyjmenovat všechny, dobrá hudba a příjemná režie -ten zpěv proboha a občas je to trapné a někdy nechutné/// Film na který bych zašel klidně i do kina. Už jen kvůli Mandy Moore a Piper Perabo. Překvapili mě však i jiní herci. Jednak velmi živá Diane Keaton, sympatický Gabriel Macht, zábavný Stephen Collins a další. Film ač není dokonalý a hranice mezi únosnou zábavou a nesnesitelným křepčením byla velice tenká, tak mě naštěstí tyto nedostatky minuly a snímek jsem si příjemně užil. Bavil jsem se./// Celkem 81%/// ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Lebo som to povedal je film, ktory je u nas prelozeny ako Vdas se a basta je podpriemerny film sospatnymi hereckymi vykonmi, kde hlavne Piper Perabo a Lauren Graham su trestuhodne nevyuzite, dialogy tvoria najma v strede az vatovo plane plkani a cely koncept a scenar filmu rychlo po pozreti vyfuci do prazdna. Vrcholova zbytocnost, cely tento film : 35 % ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně na pohovce, kde se Daphne Wilder (Diane Keaton) a Joe (Stephen Collins) líbají, si Daphne rozváže suk na šále a políbí Joa. Když ale vstane z pohovky, suk na její šále je stále zavázaný. (ČSFD)
  • Jména dcer Maggie (Lauren Graham), Milly (Mandy Moore) a Mae (Piper Perabo) pochází z básně, která začíná rýmem: "Maggie and Milly and Molly and May went to the beach to play one day" (Maggie a Milly a Molly a May si jednoho dne šly hrát na pláž). (HappySmile)

Reklama

Reklama