Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 304)

plakát

Nevyzpytatelné cesty Boží (2022) 

Utíka to hodně pomalu. Film je totiž opravdu komorní thriller / drama, takže těch fakt napínavejch scén tam moc není. Naopak se musí nechat, že ten koncept je neuvěřitelně chytrej. Ale prostě pro mě jednoducha takový filmy budou vždy jen za tři. To už musí bejt. 60%.

plakát

Vymahač (2022) 

Nedobře sestříhaný, takže v půlce je ten příběh rozháranej , až běda. Celej film má neuvěřitelně kreténský ozvučení. Herci slabounký. Scénář není. Hovadina jak prase. 30%.

plakát

Kouzla králů (2008) (TV film) 

Po dnešní repríze v tv jsem nucen stáhnout o dvě hvězdy. Zejména herecký výkony jsou opravdu otřesný. Včetně pana Abrháma.30%.

plakát

About Fate (2022) 

Po dlouhý době znovu dobře obsazenej, zahranej rom-kom. 60%.

plakát

Slovo (2022) 

Martin Finger podal ve filmu slušnej výkon. Jinak ale o hovně.30%.

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Neuvěřitelný, jak rozplizle nudná tahle válečná řež je. Já válečný filmy ve svý podstatě nevyhledávám, což neznamená, že bych se občas na nějakej filmek tohodle žánru nekouknul. Mám ovšem rád, aby tam byl nějakej příběh, zápletka. Nějaká vyloženě kladná, sympatická postava. Jestli má někdo fakt v oblibě válečný filmy ve svý podstatě, tohle bude hrnek čaje přímo pro něj. Je to prakticky vršení hrůznejch scén z fronty, ale jinak nic. Tohle není vůbec dobrý,  a Nepřítel před branami by v tom případě musel mít asi tak 170%. 20%, víc to nevyždímu. Válečná nuda!!!!!!

plakát

Dcera (2021) 

POmalý, komorní, depresivní drama. Fakt úplně o ničem. Jen sem tim zabil skoro dvě hodiny času. Proč tomu někdo dá pětihvězdici, nechápu.20%.

plakát

Gone in the Night (2022) 

Takhle nezáživně podanej film, to se může stát jen v týhle době. Hrůza. Víc k tomu nic.30%.

plakát

On the Line (2022) 

Přiznám se, že při sledování filmečku s Melem, mým oblíbencem, jsem zase cejtil ten smutek, kam se kinematografie v Hollyúdu posunula. Tohle byl docela koukatelnej počin za dvě hvězdy, ke kterejm připlave ještě jedna  za Rigse, ale prostě ta dvojitá pointa tu průměrnou báchorku úplně uzemní. Nemám rád filmy s podobnejma koncema. Studia v Emerice se úplně zbláznila. Komiksy, dětinský filmy , LGBT a podobnej hnojník. Na parádní thriller, krimošku, akčňák už prachy nejsou. 50%.