Reklama

Reklama

Gone in the Night

  • Velká Británie The Cow
Trailer

Obsahy(1)

Kath (Winona Ryder) spolu so svojim mladším frajerom Maxom (John Gallagher Jr.) vycestujú na víkend do hôr, kde si prenajali chatu. Avšak po príchode na miesto zistia, že na chate už je ubytovaný mladý, záhadne chovajúci sa, pár. Keď sa Kath ráno zobudí, s úžasom zisťuje, že Max zmizol uprostred noci spolu s mladou ženou. Kath sa po čase rozhodne vypátrať, čo sa vlastne stalo. Postupne dôjde k šokujúcemu odhaleniu. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

kingik 

všechny recenze uživatele

Sexuální ani jiný comeback Winona Ryder neučinila. Tvůrčí dvojici Eli Horowitz a Matthew Derby musela udělat něco opravdu hrozného a za trest se proto musela nechat uvrtat do filmu, který není nikterak dobře zrežírovaný a napsaný. Winona už je v letech, šedivá je jistě až na prdeli, ovšem krycí barva, případně přimontované vlasy z ní dělají relativně mladici. A to nejhorší zjištění je, že není v herecké formě.  Ale ani se jí nedivím, to její mizerné herectví v podstatě reflektuje celý film. Začátek ještě vypadá jakžtakž nadějně. Ona a John Gallagher Jr.  jako její přítel přijíždějí k rezervované lesní chatě a ta je k jejich nemilému překvapení už obsazená velmi podivným párem - Owen Teague a Brianne Tju. A přítel nevysvětlitelně zmizí. Potud byl ještě film v pohodě. Výchozí zápletka nabízela, že se z toho vyklube napínavý až mysteriózně laděný thriller. Stopy mystéria sice při troše fantazie jsou přítomny, ovšem cokoliv napínavého a zajímavého se vůbec nekoná. Ale fakt absolutně nic zajímavého se neodehraje a celý film působí, jako kdyby jej opustil režisér, herci se režírovali sami a v nastalém zmatku se cosi jako scénář čmáralo na ubrousky od svačin. Pak se to dokolíbá k jakési pointě, která už ale vůbec nikoho nemůže zvednout ze židle, protože před ní je více jak hodina mrzce podaného obsahu, který nemá žádný extra moment a zapamatovatelnou scénu. A ptáte se jaké bylo finále? Finální část je úplné fiasko. Tedy nemuselo to tak být, ale opět se neudělalo nic proto, aby se film v závěru alespoň o trochu pozvedl. Winona Ryder tedy kvalitativně nepotěšila. 2/10 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Winona Ryder  randí s mladším týpkom, ktorý vôbec nezapadá do jej skupiny priateľov. Jedného dňa spolu odídu, na víkend, na prenajatú chatu daleko od mesta. No a týpek uprostred noci zmizne. Winona sa rozhodne po istom čase, že zistí, čo sa stalo a začne pátrať až sa dopátra k celkom slušne šokujúcemu odhaleniu. Mňa to bavilo. Divákovi sa postupne odhaľuje pravda, kúsok po kúsku. Záver je trošku chaotický, ale celú podstatu filmu nejak vážne nerozhodil. 80% ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak nejako som si vôbec neuvedomil, že som mal pred očami vlastne Winonu Ryder. Neviem ako mi toto uniklo. Nevadí. Každopádne... "Gone In The Night" nebol thrillerom, aký som si predstavoval, že uvidím. Myslím si, že najmä vo svojom finále do toho primiešal toľko premenných, až mi to prišlo celé neskutočne komplikované. A je to vlastne vôbec uveriteľné? Ja neviem. Mám z toho zmiešané pocity. No rovnako som zhodnotil, že skoro nikto nevedel do tohto filmu nejako priniesť niečo zásadnejšie. Neviem prečo vlastne chce Kath po svojom frajerovi pátrať, keď si v jadre uvedomíme, že ich vzťah vlastne dokopy až za tak veľa nestál. A možno sa bude schopná posunúť k niečomu zaujímavejšiemu a lepšiemu. Možno by to tak dokonca aj pre film urobilo skôr službu. Ak je niečo čo môžem vyzdvihnúť, tak to bude ale výkon Brianne Tju. Tá si túto rolu neskutočne užíva. A vie predať asi obe svoje stránky. Berie to tak neskutočne vážne, až je z toho celkom slušný zážitok. Inak ale neviem čo na filme nejako vyzdvihnúť. Atmosféry to malo pomenej, výsledok je pre mňa skoro úplne absurdný a ani to nevyzerá nejako extra zaujímavo. Je to pozerateľné? Áno. Ale nie niečo, čo by na mňa urobilo zásadnejší dojem. Hodnotenie: C- ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská s přítelem  jedou na chatu přijdou tam a zjistí, že už je tam někdo ubytovaný (jiná ženská s chlapem) chlap jich tam nechce, ale ta ženská ano tak tam zůstanou  zahrají si jakousi karetní manželskou hru ženská odpadne a ráno se probudí a její manžel zmizel ona je úplně v klidu odejde a pak s odstupem času s  majitelem té chaty ho hledá. Mezitím sledujeme linku jak ten přítel potkal ten druhý pár a linku jak  ona ho hledá obě  dvě linky jsou nudné a jen film protahují. To vše směřuje k pointě ve stylu, že ho unesly napojily na hadičky a díky němu získávají 3 lidé věčné mládí. Jediné co stojí za pochvalu je ta pointa co asi nikde ještě nebyla na druhou stranu jestli to stojí  kvůli tomu vidět si nemyslím. Pusťte si začátek stopněte to tak v 20 minutě přepněte  20 minut před koncem a dokoukejte to o nic nepřijdete.  Těch 20 procent je jen za ten námět. P.s. proč ji hned nezabily a nemusely by nic co se tam pak stane řešit P.s. 2 Není to horor ani mysteriózní spíše nepodařené drama P.s. 3 Pointa je teda jaká ona jich zavře ve skladišti, ale mají tam někoho na koho se napojí tak, že to stejně přežijou tudiž nevyřešila nic. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už ani nepamatuju kdy naposledy jsem viděl nějakej film ve kterým by hrála Winona Ryder. V jejích starších filmech jako třeba Drákula(1992), Čarodějky ze Salemu(1996), Vetřelec: Vzkříšení(1997) nebo Narušení(1999) se mí její herecký výkony líbily. U tohoto filmu to ale říct nemůžu. Tady na mě její herectví působilo tak nějak všelijak. Ale jejímu bratrovi(Eli Horowitz) pro něhož je film jak scénáristickou tak režisérskou prvotinou to asi stačilo. Vlastně si ani nemají co vyčítat. Hereckej výkon Winony Ryder mě sice neoslovil ale scénář je ještě větší průser. Za mě je to 90 minut nudy s(rádoby) šokujícím koncem. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama