Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 307)

plakát

Královny kupónů (2021) 

Asi bych mohl jít s hodnocením o hvězdu víc, ale ten tlustej bambula, a nesympaťák Vaughn, doslova odpálili tenhle film. Sympatie diváka maj samozřejmě dvě buchty, co okradly korporace, který okrádaj zákazníka. Nic moc. 40%.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Já nic nečekal, a dostal jsem alespoň málo. Trikově jako vždy dobrý, ale ty příběhy jsou spíš zmateček. Tyhle filmy mě baví míň a míň. 40%.

plakát

Pes (2022) 

Přiznám se, že vzhledem k obsazení jsem to čekal o chlup lepší. Na tohle vmžiku zapomenu. 50%.

plakát

The Gray Man (2022) 

Je jasný, že platy herců tenhle projekt rozpočtově slušně přifoukly. Na druhou stranu přes slabší rozjezd je ta druhá půlka poměrně vydařená. Některejch věcí si všimnete, a i když jsou přitažený za pačesy, tak já to dokážu přejít. Další nechápu stížnosti jedinců pode mnou, že film je pořád ve tmě. No jasně, když se většina z vás kouká na film na mobilu, nebo 15 palcovym compu v mrzký kvalitě, nedivim se, bambulové. Film mě bavil, hlavně teda jednotlivý postavy. Vede ovšem božská Anna, a pak můj oblíbenec Chris Evans. Střihnul si to dobře. Hlavně prosím po akčním filmu nechtějte nějaký přesahy. To fakt ne. 80%.

plakát

Promlčeno (2022) 

Nebejt tam rušivýho elementu v podobě poldovský kanceláře s tim nafouklým mladým poldou, možná bych šel i do pěti. PO dlouhý době film , kterej na minimu prostoru mojí maličkost upoutal vážně dokonale. Navíc popisovaná doba je teď hustě probíraná díky seriálu Devadesátky. A mrazení mám z toho, že člověk dělal v tý době, pohyboval se po Praze, a kolem mě se v zákulisí děly tyhle prasárny. Film je povedenej. 80%.

plakát

Láska hory přenáší (2022) 

Chvílema se objeví i vtip, ale jinak celkem bezbarvá nuda. Je tam tolik postav, že se film nevěnuje ani jedný pořádně. 40%.

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

Budu se opakovat, ale není to ani zábavný, ani napínavý. Zbytečný, a to doslova. Souboj dvou kouzelníků s hůlkama na thajský nudle prostě zábavnej ani být nemůže. 40%.

plakát

Morbius (2022) 

Nepovedený ve všech směrech. Snad jen ta Adria je koukatelná. Jinak dramatická hudba upozorňující na šmouhy na obrazovce. Akční sekvence úděsně nefunkční. Příběh je jednoduchej, a podle času, se na stopáži někdo šíleně vyřádil s nůžtičkama. A obsazení taky jedno velký špatný. Espinoza je dobrej rejža, tady ovšem poprvé šlápnul vedle. 40%.

plakát

Kingsman: První mise (2021) 

Je to zase chvílema slušně ulítlý, těch vychytanejch scén je tam zase slušná kopa. Oproti prvním dvěma filmům jsou tam ale i hluchý místa. Jinak ale dobrý, a to, že tam není tolik humoru sice někomu vadí, ale já se u podobnejch filmů smát ani nechci, a tak tu vážnější tóninu kvituju. Pro mě bývá někdy humor až rušivým elementem. 80%.