Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (104)

plakát

Xing fu cheng shi (2018) 

Sci-fi je jen první třetina filmu a je to taky jediná trochu koukatelná část. Následují dva retrospektivní příběhy/třetiny z života hlavního antihrdiny, což jsou naprosto banální storky, které by se daly odbýt jednou větou. Asi to mělo být "hypnoticky-meditativní", ale je to jen pomalé a uondané. Ani se nedivím, že to vyhrálo cenu na nějakém artovém festivalu.

plakát

Čiisaki júšatači: Gamera (2006) 

Jediný díl Gamery z millenium období ignoruje Heisei trilogii a pouze svým stylem volně navazuje na Shōwa filmy. Cílovka je jasná, s cca osmiletým klukem sledujeme Gameru od vyklubání z vajíčka jak roste, kňučí, padá, poletuje a vůbec je ňuňu. V pulce filmu se objeví hnusák Zedus, zraněnou, 8m velkou polo-Gameru si odvezou na pokusy fuj vojáci a získá to trochu vážnější polohu, ale pořád v mezích filmu pro děcka. Před final bitkou se dočkáme nějakého toho ničení a patosu, někdo by snad jen mohl vytýkat příliš mnoho CGI v bitkách. Takže děti budou spokojeny a starší diváci budou trpět míň než při peklech typu Gamera vs. Viras. Happyend tohodle filmu je pak vlastně prozatímní rozloučeni nejen s Gamerou, ale i pořádnými kaiju filmy vůbec, takže si dovolím hodnocení zaokrouhlit o jednu nahoru.

plakát

Dünyayi Kurtaran Adam'in Oğlu (2006) 

Jen za ty tři minuty na konci:) Jinak pro běžného uživatele a člověka neznalého turecké kinematografie jasný odpad.

plakát

Rocky Balboa (2006) 

Lotta people come to Vegas to lose... I didn't

plakát

Surfařská akademie (2006) 

Komediální zázrak to nebyl, ale vtipů zas tam málo nebylo a až na "opičí" vtipy jsme byli ušetřeni těch nechutných. Ale hlavně Laura Bell Bundy a Eriko Tamura byly sou shweet... :)

plakát

Faktótum (2005) 

Dobrá rada: není to vhodný film pro rande :) Ozkoušeno

plakát

Maska Junior (2005) odpad!

Na tricích se evidentně nešetřilo, to samé se však nedá říct o scénáři. "Komedie" bez jediného vtipu (max. tak Loki parodující Eastwooda) nebo originálního nápadu, především pak střední pasáž sou muka. Ideální pro filmové masochisty.

plakát

Sám v temnotě (2005) odpad!

Uff, béčka a céčka mam rád, ale bohužel toto bylo děsivě nudné. Jednak nudné a jednak chaotické - kde co jak a hlavně proč, na to nam Uwe odpovědi nedává a přidává další a další nesmyslné scény, které on sám asi považuje za děsně C0oL. Kdyby ta mazna aspoň ukázala cecky, tak by se v kombinaci se songem od Nightwish dalo uvažovat aspon o jedné hvězdě...

plakát

Černí baroni (2004) (seriál) odpad!

Absolutní znevážení perzekuovaných členů PTP; to by tam asi šli všichni, bejt tam taková prdel, ne? Fuj...