Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (1 709)

plakát

Amy (2015) 

Přiznám se, že kariéru Amy Winehouse jsem vůbec nesledoval, věděl jsem o ní a znal pár písniček, ale to je vše. Musím však říct, že talent měla obrovský. Dokument je poutavý, velmi autenticky zpracovaný a jinaký - stejně jako zpěvačka. Každopádně zajímavý, ačkoli smutný příběh.

plakát

Anča a Monča (2007) (pořad) 

Těžko hodnotit nějaké filmařské kvality, herecké výkony, režii nebo cokoli, co se umění týče, že jo... :) Ale hodnotím-li zábavu, tak nějaké nápady byly opravdu výborné a docela dost jsem se zasmál (a někdy je odvaha opravdu obdivuhodná). Pak jsou samozřejmně i odpadové díly, takže celkově za 2*... :) Prostě čistě amatérská zábava, která vznikla nejspíš "jen tak"... :) Věřím, že Anča a Monča si při natáčení užili hodně srandy a užil by si jí každý, kdo se nebojí udělat ze sebe blbce...

plakát

Anděl Páně (2005) 

Pro někoho možná nádherná, originální a dokonalá novodobá pohádka, pro mě ''jen'' dobrá pohádka. Myslím si, že označovat to jako ''pohádku, která se zařadí do zlatého fondu'', dělat z ní kultovní věc a tvrdit, že se stane vánoční klasikou je poněkud nepravděpodobné a přeceněné. Ale kdo ví... Mě osobně se ale nijak zvlášť nedotkla.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Přiznám se, že jedničku si v podstatě nepamatuji, jen vím, že mě minula. Na dvojku by mě tím pádem ani nenapadlo jít do kina, ale vzhledem k tomu mega boomu, jsem se tam nakonec také náhodou ocitnul... :) Nečekal jsem od toho vůbec nic, ovšem musím říct, že špatné to určitě nebylo Tu skvělou návštěvnost a nadšené recenze tedy jsem schopný pochopit, na druhou stranu však chápu i kritičtější ohlasy a připomínek bych měl k filmu také spoustu. Mimo mě šly například prvoplánové náboženské vtipy, nepochopil jsem "VIP role" (proč tam vlastně byly?), příběh mi přišel takový tuctový... ale nevím, mě tento "český pohádkovský humor" obecně nějak nebere, tak třeba jsem i trochu neobjektivní... Oceňuji ale třeba pěkné prostředí, hudbu a výpravu, bylo to i moc pěkně zahráno, filmařsky v podstatě opravdu fajn. Věřím, že si pohádku užije opravdu celá rodina, jen mě to prostě osobně nějak více nezasáhlo stejně jako v případě prvního dílu.

plakát

Andělská tvář (2001) 

Ani se mi to tak zas moc špatné nezdálo. Jak řekl Troška, prostě pohádka pro dospělé..