Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Rodinný

Recenze (32)

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) odpad!

Na Koháka se nedá koukat  a tuplem ne poslouchat nikde, a  ani tady ne. Jediný pozitivum ve filmu jsou kočičky, ale ani kvůli nim se nesmiluju pro hvězdu, odpad jak vyšitej.

plakát

Peče celá země (2020) (pořad) 

První řada , kdy vyhrála Petra, byla skvělá, druhá řada se až tak moc nepovedla, a hlavně vyhrála Martina, a ta si to rozhodně nezasloužila. Teď sledujeme řadu třetí a zatím zase na pohodu. Celkově se pořad vydařil a my se těšime na každý sobotní večer.

plakát

Dětinské hry dospělých (1990) (TV film) 

Pro mne je skvělé hlavně místo natáčení, pěkné , ted už retro záběry letiště Ruzyně, takové, jaké bylo, než ho obestavěli a přestavěli na nynější Terminál 1. Příběh samotný  je vcelku hvězdně obsazený, a to je jediné plus. Hvězdy jsou za to letiště.

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Mě se film líbí po létech čím dál víc, i když už dřív jsem dala hvězdy 4, na těch zůstávám. Nejlepší scény jsou s měsíčky, a ta, kde se vyřádí se změnami počasí, to sedí přesně na dnešní den, v tv vidím, jak to dělají a za oknem to, co z toho je ve skutečnosti zrovna je. Dokonalé propojení :-) .

plakát

Na krok od nebe (2011) (seriál) 

Počáteční tak dvě série , kde hraje Terence Hill, byly docela fajn ,ale nedivím se , že  po 3 serii odešel, už ta byla strašná nastavovaná kaše, a ty další pak, ty  už nestojí ani za hvězdu.

plakát

Nalezená minulost (1995) (TV film) 

Italka zdědí dům v Chebu, zamiluje se do českého advokáta, který je i skvělý muzikant a shodou náhod bydlí v onom domě. Je to takový předvídatelný romantický děj .Překvapily obyvatelky domu, herečka Fialová není za dámu, ale obyčejnou, ne moc upravenou ženu a Kaplanová je pro změnu taková milá vzpomínající dáma / a žádná trapná bába tutovka, kterou v době vzniku byla známá/. Třetí hvězdu dávám za nyní po létech skoro dokumentárním záběrům známých i zcela, nebo i částečně změněných, či nyní nepřístupných míst našeho Chebu.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

Spatlanina a sáhodlouhá nuda. Navíc si asi musela přivydělat muzikálová company z divadla Hybernia, že se jich tam tolika snažilo zpívat. Ach jo. Štědrovečerní pomsta od ČT.

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Četla jsem knížku, byla úžasná, čapla mě, nedalo se jinak, než číst a dočíst, ostatní šlo stranou. Další díl knihy mě zklamal, nastavovaná kaše a tak jsem třetí ani nečetla. Na film jsem se těšila, ale zklamal, to co bylo překvapení na konci knihy se jen tak řekne na začátku filmu a ten postrádá všechno úžasno, co bylo napsáno, no a to co bylo natočeno je nuda, prostě mě nebavil.

plakát

Žraločí muž (2005) (TV film) 

Ta krásná bílá vila, je rezidence Perla, bývalé letní sídlo bulharského prezidenta Živkova, stojící u stejnojmenné pláže, kousek od Primorska, kde býváme na dovolené, takže jedna hvězda je za tuto "herečku", no a nebýt jí, ani bych na film nekoukala, no a druhá , že jsem se docela vychechtala, i když to záměr autorů , řekla bych, nějak nebyl.