Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (300)

plakát

Plnou parou vzad! (2002) 

U tohoto filmu se vždy spolehlivě řehtám jako osazenstvo psychiatrické léčebny v konopném poli. Cuba Gooding Jr. je týpek a pan buřt taktéž. Všechno se to může samozřejmě stát jen a pouze v americké komedii, ale je to paráda. Pa-rá-da.

plakát

Daredevil (2003) 

Výborný Farrell, zbytek hrůza a děs.

plakát

Báječný hotel Marigold (2011) 

DOKONALÉ herecké obsazení, téma důchodců se mi neskutečně líbí. Nejedná se o film nabušený akcí, emocemi nebo tak... ale je tu krásný příběh, kdy se zamyslíte nad tím, jak jsou důchodci mnohdy odsunuti na okraj společnosti jako neproduktivní lidé, přičemž celý život pracovali a mají spoustu životních zkušeností a za to je třeba si jich vážit. Nádherný příběh, který mi trochu atmosférou připomíná Eat, pray, love v adekvátní věkové kategorii.

plakát

Ve službách FBI (2009) (seriál) 

Konečně jsem se odhodlala k napsání komentáře. Od prvního dílu jsem byla nadšená a tohle nadšení mi vydrželo dodnes. Peter a Neal jsou výborný tým, zboňuju Mozzieho i Elizabeth a Dianu a Jonese. Všechni jsou naprosto úžasní, ale je jasné, že v čele stojí Neal Caffrey (Matt Bomer), nejen že je "damn hot", ale taky skvělý herec. Na White Collar se mi líbí téma, styl,... žádné mrtvoly v kyselině jako u C.S.I. Každá série je v něčem báječná, ale Neal je úplně jiný, když *spoiler* umřela Kate. Začne si s krásnou zrzkou z pojišťovny a taky mu půjde o život. *konec spoileru* White Collar je dnes už srdcová záležitost.

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Gabriel Macht mě prvně zaujal v roli konkurenčního "dealera léků" ve filmu Láska a jiné závislosti. Jenomže to jsem ještě netušila, jak úžasný bude v Suits. Naprosté překvapení. Hraje charakter, který je zbožňovaný i nenáviděný, arogantní i soucitný... hajzl, který se řídí pravidly. Jednoduše mi je nesmírně blízký. Suits je netradiční seriál o právnících a navíc obdařen neskutečně sexy Gabrielem Machtem.

plakát

Méďa (2012) 

Skvělá komedie, je drsně vtipná a nebere si servítky. Vadí mi na tom ta "americkost" => zcela předvídatelná každá sekunda filmu. Medvěd je boží, Kunis sexy, Wahlberg parádní hulič, ale čekala jsem víc. Přesto jsem se nařehtala dost a považuji Méďu za jednu z nejlepších komedií této doby.

plakát

Pařmeni (2011) 

Já jsem se nadmíru bavila. Kombinace Británie/Austrálie se ukázala jako výtečná a i když je film plný jistých klišé... byla jsem překvapena kolik na mne čekalo výbuchů smíchu. Jistě svatba, chlapi, kámoši, bráchové... to už tu bylo... jenomže tohle je v pár směrech jiné. Nemyslím si, že měl někdo v úmyslu točit britsko-australskou Pařbu ve Vegas. Film je protkán úžasným sarkastickým a absurdním humorem, který na bránici zaútočí mnohdy zcela nečekaně.

plakát

Miami Ink (2005) (pořad) 

Kluci, kteří rozumí kérkám a dělají z nich umělecká díla. S Kat Von D je to ještě o kus lepší.

plakát

Show Jana Krause (2010) (pořad) 

Jan Kraus je top osobnost české televizní scény. Miluju jak lidi usazuje, nikterak násilně. Nenechá se od nikoho položit na lopatky a když se do něj někdo pustí, má pro něj tak pohotové vtipné reakce, že by jeden padl!