Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Tak abychom si to vyjasnili.. Já nebudu strkat ovci ruku do prdele !! ;)" Bez nějakých vytáček přiznávám, že jsem se těšil, jak dopadl "Australian Job", do něhož zřejmě Stephan Elliott se svými kumpány vykradli co se dalo, nemám na mysli jen Hangover, a snažili se to udržet pohromadě pomocí milovaného suchého britského humoru a australského šarmu v jeho nejčistší bizarní formě.. Samotný příběh se nám maličko obměnil, ženich osiřel, a jeho jedinou rodinu tak tvoří čtyřlístek podařených kamarádů, přičemž "tlustého Ježíše Galifianakise" tu máme vlastně rovnou 4x, byť Zach je opravdu jen jeden, a to už samo zavání fiaskem.. Navíc jste ošizeni o samotnou rozlučku, a tak víceméně jen čekáte, kdy začne obřad, neděje se nic zajímavého, vtip aby jeden pohledal, nudíte se, počítáte déja vu a přemýšlíte, kde jste jen tu či onu scénku už viděli.. Ale chyba lávky, brzy přijde nečekaný zvrat..;) Najednou se totiž na scéně objevuje beran Ramsey, na lva pravděpodobně už nezbyly peníze, David a Mia doklopýtají do manželství a Elliotův nejnovější film začíná nabírat na obrátkách.. A když pomádová tchyně Olivia Newton-John, kterou jsem opravdu dlouho v žádném filmu neviděl, a tak tu miniroličku opravdu oceňuji, smrkne ty dvě lajny koksu naberou Pařmeni už takovou rychlost a grády, že máte pocit, že se smíchy počůráte a zastavíte až při nárazu do zdi.. Mimochodem jako po nárazu do zdi na mě působí i ona moudrá hlava distributorská, tradičně prznící filmové názvy.. Takže výsledek ?? Hangover > A Few Best Men > Hangover Part II ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

No na komedii to postrádalo to nejdůležitější a to byl humor. Na druhou stranu film nepostrádal ty nejvíc nesympatické herce v hlavních rolích,které mohli najít od Anglie až po Austrálii. Nevím co má byt vtipné na tom,že někdo strká ruce ovci do řiti a takových "vtípků",které unikly mému smyslovému chápání bylo po víc. Už i ty dvě hvězdičky jsou možná až moc. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Netuším, co vytváří snahu porovnávat tento film s Hangover. Je to svatba, beran, drogový dealer, Austrálie, 4 chlapy v oblecích či snad ruka v prdeli? Tak jo, jedná se o svatbu, ale právě o svatbu, ne stag night/bacherlor party, která se celá zesere. Jsou tam občas neskutečně vtipné momenty (svědkův proslov a to je asi vše co mě teď napadá), vtipné momenty (maska na hlavě) a plno dalšího. Nebylo to špatné, ale rozhodně jsem vyděl lepší. Jako relax film pro zlepšení nálady to funguje, ale některé věci jsou nedotažené. ()

JardaBauer 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že to trochu vykrádá The Hangover a že to není zrovna úplně originální (a co dnes je?), ale za mě to překonalo obě Pařby o míly. Ačkoliv se většin filmu odehrává na značně menším prostoru než libovolný Hangover, tak je kadence vtipů mnohem větší, ujetější a dost často jdou mnohem dál za pomyslnou hranici než "civilnější" Hangover. Asi je to také ale dáno tím, že je mi bližší britský humor a mentalita než ten z Jů Es and Ej. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Myslím, že super komedie, která není pouze o večírku na rozloučenou, ale o tom všem co se děje potom. Já jsem se bavila, hlavně když přišel na scénu Ramsey - ovce a kokain, jelikož některé herecké výkony byli vážně skvělé a tím myslím například Olivii Newton-John, ta byla naprosto nepřekonatelná. Sice bych tam nedala takového "metrouše" jako je Xavier Samuel, ale to je můj osobní názor. Nepřišlo mi, že by byl ve věku, kdy by se měl ženit. Uznávám, vyskytuje se zde spousta kvalitních vtipných scének, o které není nouze. Vážně je to tady na čsfd podhodnocené. Takže britský humor + alkohol a kokain = super komedie! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama