Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (31)

plakát

Dark - Ráj (2020) (epizoda) 

Tak to byl masakr, nejlepší finále které jsem kdy viděl. Všechno do sebe dokonale zapadlo.

plakát

Až na dno zrady - Emanuel Moravec (1997) (TV film) 

Průměrný dokument o českém nacistovy (podle mě u něj není termín kolaborant vhodný poněvadž on zdaleka přesahuje všechny kolaboranti v celé Evropě). Na začátku dokument způsobil jako dobří vtip. Například tvrzení že Český národ v devadesátých letech 19. století byl v Rakousku utlačován a nebo o tom že následníka trůnu nezastřelili teroristé ale Srbský vlastenci. Od vypuknutí první světové války už je dokument objektivnější.

plakát

Babylon Berlín - Epizoda 11 (2020) (epizoda) 

Konečně dobrý díl. Přesto plný počet nedám. Nechápu že policejní centrálu v Berlíně nehlídá jediná uniforma, vždyť po prvním výstřelu by museli nastat policejní manévry.

plakát

Dark - Začátky a konce (2019) (epizoda) 

Masakr! Zajímavá zápletka s Noahem v roce 1920. Škoda že nemám o trošku lepší němčinu.

plakát

Osmý smysl - Amor Vincit Omnia (2018) (epizoda) 

Tento skvělý seriál si nezasloužil takto špatné finále. Neskutečně zrychlení děj, naprostá předvídatelný a hlavně ta poslední naprosto otravná půlhodinka. Mnohem lépe by to vypadalo kdyby obětovali nějakou hlavní postavu a místo svatby by byl pohřeb.

plakát

Star Trek: Discovery - Season 2 (2019) (série) odpad!

Přestal jsem to definitivně sledovat asi po třetí nebo po čtvrté epizodě když kam oživili toho teplého doktora z první sezóny. Jinak druhá řada byla ještě o dost horší než ta první, prostě totální znásilnění Star treku. Za mě Jasný ODPAD…