Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (31)

plakát

Born a Champion (2021) 

Tak trochu je z toho cítit nádech osmdesátkových filmů z prostředí bojových sportů. Hlavní hrdina je 100% klaďas každým coulem,je tam trochu romantiky, srdceryvný příběh a celé je to propojené brazilským jiu-jitsu. Mírně béčkový film o pomalu stárnoucím instruktorovi BJJ a jeho velkým životním "fightu" s pěknou porcí nostalgie. Za mě dobrý, nenudilo to. Na nedělní odpoledne je to ok.

plakát

Ghoul (2015) odpad!

Totální hovadina a k tomu strašně nudná. O hodně slabší Blair Witch, hroznej českej dabing a opět banda polointeligentních amíků, který postupně umíraj. Nestojí to za hodinu a půl života. Mám štěstí, že jsem u toho filmu cvičil, jinak bych si za promrhanou hodku a půl nafackoval.

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Hodně dobrý, kdo viděl film a líbil....jestli kejváte kebulí, že líbil, jo? tak rychle stahovat toto. Bobík Thortnů je úžasnej, on se fakt hodí na všechny role. Vidim v něm ředitele NASA z Armabetonu, úchylnýho santu i zabijáka z Fargo. Role mu sedí, dokud neuvidim jeho náhodou uniklý, domácí video s Angelinou Jolii, tak ho budu mít v hlavě jako chladnýho stroj-zabijáka z Fargo:) Zbytek herců taky ok, všichni hrajou docela red-necky - vlastně nevim, zda na severu USA může být někdo redneck, možná blue-neck. Doporučuju se na to minimálně podívat.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Zbytečněj koment, každej to asi už zná, já jsem na tuhle tuti-fruti šlupku přišel dost pozdě, ale paráda. Nic se nevyrovná Lostům, ale tohle jim trochu šlape na paty. V první serii docela sexík, hodně krve, ideální pustit ratolestem na dobrou noc. V dalších seriích to trochu zvolnilo, ať si někdo něco šňupnul nebo ne, tak se tam objevili i draci, ale furt ok. Čekám teď na pátou serii, je půl jedenáctý večer a klepu si rukou, ať už je to tady.

plakát

Predestination (2014) 

WWWAAAAAUUUUU, tak tohle byla fakt pecka, nejlepší film roku 2014 a super soundtrack. Je to chytrý, nečekáte, že tak úchylně to skončí. Trochu cestování časem, díky tomu nějakej sexík sám se s sebou....normálně na to člověk nepotřebuje housle se strojem času, ale ok:) Hudba to taky dost táhne nahoru, fakt jsem se po celou dobu nenudil. Ethan Hawk je úžasnej, v příštim životě se chci narodit jako jeho máma a být na něj pyšněj/pyšná:)

plakát

Americký sniper (2014) 

Asi teď budu tvrdší, normálně bych dal o jednu purpurovou hvězdu asi víc. Kdo čekal akci, tak se nedočká, tolik toho tam zase neni a kdo čekal typickej kousek od východodřevaře - Eastwooda, tak ten se taky moc nedočká. Možná do toho moc pletli rodinu a čas strávený doma v USA, tím se to zbytečně natahovalo. Když jsem stahoval první pirátskou verzi, těšil jsem se jak retard na vánoční dárek, potom jsem se ale tak celý dvě hoďky u filmu tvářil:) Jj, plakát Black hawk down zůstane nad mojí postelí ještě nějakou chvilku, tohle to určitě nesundá..

plakát

Zmizení (2013) 

Po cca roční okurkový sezóně dobrej biják. Trochu mi to připomnělo Pevné pouto s Marky Markem, ale tohle bylo syrovější a brutálnější. Gyllenhaal hraje dobře - snad jen nechápu jeho neustálé mrkání - prý to je vedlejší vada člověka, který má abnormálně vysoké IQ...jen pro vysvětlenou. U černošškého páru mi občas dělalo problém poznat, kdo je mamka a kdo taťka, ale o to nešlo. Doporučuju všema pěti

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Jediný plus toho filmu byly scény s polonahou Jennifer, na který se už taky podepsal zub času, takže postava fajn, obličej horší. Zbytek filmu tak možná dobrá švanda pro diváky 15plus. Přesnej důkaz toho, co se momentálně točí ve svatym dřevě (hollywoodu) - stupidní blbosti pro dospívající puberťáky. Zklamání, jdu se zpátky radši dívat na dvacátý díl Majora Zemana:( Jo, abych nezapomněl, mega ftipnej byl ten kluk s vizáží kozlíka - záběr na něj mě skoro fakt vždycky rozesmál, ale na komedii to je málo..

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

DOCELA SHIT. JEDNIČKA PARÁDNÍ, U DVOJKY JSEM NEVĚDĚL, JESTLI TO OPRAVDU MYSLÍ CHVILKAMA VÁŽNĚ NEBO NE..KAŽDOPÁDNĚ ARNIE BY MĚL HRÁT UŽ JEN DĚDEČKY, SCÉNY ALÁ KOMANDO, TUNA CHYB V DĚJI. ZA ZMÍNKU STOJI POUZE VAN DAMME KTEREJ V ROLI ZÁPORÁKA PARÁDNÍ. SEŠTENO PODTRŽENO - SHIT, MUSEL JSEM TO DODÍVÁVAT NA POTŘETÍ..

plakát

Seal Team 6: Dopadení Usámy bin Ládina (2012) (TV film) 

Docela dobrej kousek. Čekal jsem TV béčko nebo céčko a dostal jsem překvapivě slušnej "polo-dokument". Žádná velká akce, trochu střílení, které vypadá uvěřitelně. Někdo píše, že je ve filmu občas patos. Jo,je, ale to k amíkům patří, jinak by to ani dělat nemohli:) Jo a líbí se mi ta muzika, k tomu tréningu dokonale sedí.