Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mickey Kelley (Sean Patrick Flanery), jeden z prvých amerických bojovníkov s čiernym opaskom v brazílskom jiu-jitsu, je odstrihnutý od všetkého, čo miluje, a zapojený do nesankcionovaného turnaju MMA. (maramashi)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niečo pre fanúšikov bojových umení a MMA a zároveň malej romantiky. Na prvý pohľad nespojiteľné, ale začína to práve tou romantikou. Je neuveriteľné, že Sean Patrick Flanery a slečna Bowdenová k sebe dobre pasujú, pretože on naozaj, ale že naozaj nevyzerá na 55. Mne sa to páčilo, pretože oba línie boli zobrazené vyvážene, nie je tu príliš veľa boja, ale film nie je ani presladený. Vlastne ma prekvapil, čakal som niečo priemerné, dostal som oveľa viac, bavil ma po celý čas, hoci záver bol z kategórie klišé. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Takový ten menší, hezký a lidsky hřejivý film, který se nachází přesně na hranici mezi 3* a 4*. Jako nejsilnější motiv zde nevnímám pomstu či touhu po zadostiučinění, ale neochvějnou sílu jednoho přátelství, které je v průběhu celého filmu líčeno jednou z hlavních postav. Ve výsledku je to trochu buddy movie, trochu víc romantika a někde mezi MMA arénovka. Většina formálních prvků zde nepatří do té úplně nejvyšší kategorie, nicméně jak už jsem zmínil na začátku, ten ústřední motiv silného přátelství funguje docela dobře sám o sobě. [65%] ()

Reklama

kusaj 

všechny recenze uživatele

Tak trochu je z toho cítit nádech osmdesátkových filmů z prostředí bojových sportů. Hlavní hrdina je 100% klaďas každým coulem,je tam trochu romantiky, srdceryvný příběh a celé je to propojené brazilským jiu-jitsu. Mírně béčkový film o pomalu stárnoucím instruktorovi BJJ a jeho velkým životním "fightu" s pěknou porcí nostalgie. Za mě dobrý, nenudilo to. Na nedělní odpoledne je to ok. ()

ol4s3kk 

všechny recenze uživatele

Pro ty, co očekávají figterský film a převázně zápasení, tak upozorňuji, aby nebyli zklamáni. Nejde tam čistě o boj, ale o lásku k boji samotnému a o životní příběh fightera se všemi strastmi i radostmi. Sám bych ho oproti zdejšímu zařazení dal spíš kategorie Romantický / Drama / Životopisný. Jde o příběh člověka, který boji obětoval celý svůj život a jde tak trochu o "NO NAME" fightera, jehož příběh zůstal zapomenut kvůli útokům na USA 11. září 2001, kdy šlo naprosto všechno stranou a neřešilo se nic jiného.   Vzhledem k tomu, že jsem k filmu dělal titulky, tak mi asi přirostl k srdci trochu víc, než ostatním a mám trochu zaujatější hodnocení. Každopádně za mě jde rozhodně o nejlepší Drama, které jsem tenhle rok viděl a všem (i nefanouškům bojových sportů) jej vřele doporučuji. I manželce, která má k MMA odpor se hodně líbil. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No necakal by som,zeby sa mi pri tomto filmovom zanri objavila aj nejaka slza v oku,naozaj velmi pekny pribeh o jednom americkom bojovnikovi v brazilskom jiu-jitsu,ktory bol medzi prvymi,ktory mal v tomto tvrdom sporte cierny opasok,nebudem viac prezradzat,no pozrite si tento film,podla mna sa to oplati...:-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Sean Patrick Flanery (Mickey Kelley) má i ve skutečnosti černý pásek v brazilském jiu-jitsu a černý pásek v karate. (Arrow)

Reklama

Reklama