Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Záložní plán (2010) 

Zase klasické ČSFD. Kravinám a dramatům o lidském utrpení se dává nejvyšší hodnocení, komedie se pohnojí... Tenhle film je komedie a proto místním "intelektuálům" nevoní. Pro ty ostatní se nabízí necelá dvouhodina příjemné zábavy... Mimochodem, nevím, kde všichni přišli na to, že je JLo katastrofální herečka... Závist je sfiňa :)

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Viděl jsem verzi "ultimate cut" a ačkoliv trvala tři a půl hodiny, ani jednou jsem se nenudil... Tak dospělý film s "costume heroes" si troufám tvrdit jěště nikdy nevznikl. Ať si každý chválí Batmana, tohle je komixový film číslo jedna. Skoro až filozofická témata se nabalují na hutný a dobře vymyšlený příběh, skvělí herci, hudba, akce atd... Jedním slovem LUXUS!!!

plakát

Kandahár (2010) 

Naprosto špičkově natočený film. Napětí až do konce. žádná americká slátanina, ale velmi reálně natočený film, který věrně zachycuje atmosféru v Afgánu, ruské piloty jako profíky, ale taky jako lidi. Fakt super film. Mimochodem, někteří tady těžce nepochopili, že jde o film podle skutečné události...

plakát

Lovec medvědů (1982) 

Opravdu se nenajde někdo, kdo tento film má? Kdyžtak se, prosím, ozvěte. Viděl jsem ho ve svých osmi letech a nemůžu na něj zapomenout... Fakt perfektní a dojemný film.

plakát

Ozbrojení a nebezpeční (2009) 

Rychlý, krátký, napínavý jak kšandy, bez zbytečných nesmyslných prodlužujícíh scén!!! Zkrátka to, co od akční rychlovky chceme. Super pokoukání, které si na nic nehraje.

plakát

Veřejný nepřítel č. 1: Epilog (2008) 

Francouzi to opět dokázali!! Opět potvrdili, že co se týče dramat a akčních filmů, nikdy nejdou dále, než na povrch. Film by byl dobrý (dobrý námět, story, kamera atd.), chybí mu jedna jediná a bohužel podstatná věc... DUCH!!! Bohužel, po Akci v oblacích je toto další promarněná šance o špičkový film.... Takhle je to jen bezduchá gangsterka. Například ve filmu není vůbec patrné charizma, které by podle scénáře měl Mesrine mít... Prostě jde a sbalí ženskou, ale jak??? Jen jde a sbalí ji? Jo, nic víc. Nelogické...

plakát

Veřejný nepřítel č. 1 (2008) 

Francouzi to opět dokázali!! Opět potvrdili, že co se týče dramat a akčních filmů, nikdy nejdou dále, než na povrch. Film by byl dobrý (dobrý námět, story, kamera atd.), chybí mu jedna jediná a bohužel podstatná věc... DUCH!!! Bohužel, po Akci v oblacích je toto další promarněná šance o špičkový film.... Takhle je to jen bezduchá gangsterka. Například ve filmu není vůbec patrné charizma, které by podle scénáře měl Mesrine mít... Příklad: Mesrine prostě jde a sbalí ženskou, ale jak??? Jen jde a sbalí ji? Jo, nic víc. Nelogické...

plakát

Avatar (2009) 

Nemám slov. Možná nejhezčí folm, který jsem kdy viděl. Po hodně hodně dlouhé době jsem se do filmu ponořil a na konci jsem litoval, že v něm nežiju. Je to 24 hodin, co jsem ho viděl a nemůžu na Avatara přestat myslet. NÁDHERA!!! Díky pane Camerone! Mimochodem, souhlasím, že Avatar posunul hranice filmu. Posunul je podle mého tam, kde již dneska jsou ty nejlepší hry (myslím hlavně Final Fantasy XII). Zdá se mi, že tam Cameron taky čerpal a to nejel podle prostředí, ale i "bestiáře". Ale to je jen dobře, protože FFXII je jedna z nejkrásnějších her, všech dob (ikdyž u nás pochopitelně víceméně neobjevená...). Každopádně Avatar je absolutně úchvatný. Jo a ti, co říkají, že je příběh klišé a podobné hovadiny, ať se jsou vycpat a nechají si svoje chytrácké řeči. Příběh je přesně to, co spousta lidí chce (aspoň já rozhodně). Prostě hezká story s happyendem. Nepotřebuju být z filmu konsternován a ani po půl roce ho nepochopit, potřebuju se bavit a mít příjemný pocit a děkuju mistru Cameronovi, že to chápe stejně. Nemůžu se dočkat na BluRay!!!!!

plakát

Pozemšťan (2007) odpad!

Po Fontáně další film, který tady hodnotí naprostá většina s nadšením. Absolutně nechápu, co se komu na této stupiditě líbílo. Naprosto nesmyslný a dementní námět, banda nehereckých mamlasů polemizujících nad nesmysly. Sečteno podtrženo, hovadina první třídy zavánějící sektářstvím :) Lituju minut, které jsem u filmu promrhal... Pokud sci-fi, tak nějaké, kde jsou kosmické lodi, vetřelci adt. a ne banda debilů, kteří dělají jakoby inteligentní debatu.... BRAK BRAK BRAK!!!!! Doufám, že se mi o této demenci nebude zdát a taky doufám, že mi to nějak neovlivnilo mozek, protože to na mě působilo těžce psychoticky... Jdu se oběsit!!!!!!!!