Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 3

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (282)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Coz o to, zacina to fajnove. Parta profiku a sympataku se rozhodne ukrast prachy, ktery maj prevazet. To, ze nemaj zadnej vyraznejsi plan a tvurci se nebabraj v detailech, jakoze penize musi bejt podle me oznaceny, v autech musi bejt sledovaci zarizeni a podobne je vcelku fuk. Proste uvod fajnovej, navic se slusnym obsazenim v cele s Dillonem, Renem a Fishburnem. Jenze nekdy po pulhodine se dej presune do opusteny tovarny a najednou prc a cely parte se snizi iq na polovinu a zacnou se chovat jak amatersky kreteni, ktery co muzou, to poserou, zacnou se dohadovat a samozrejme to zacnou odnaset. A to tady neni nikdo, kdo by do deje zasahoval, tahle particka zvladne vsechno pomrdat sama v opustenym skladisti. No proste jsem cekal nejakou akcnejsi zalezitost, ale neda se uprit, ze i na vicemene minimu prostoru zvladnul vytvorit Antal napinavou atmosferu, takze me to i docela bavilo. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Ve stylu let osmdesátých natočený chlapácký akčňák osmdesátkové mety nedosahuje ani náhodou. Chybou není režisér ani herecký ansábl, ale scénář, který je tak nějak nalinkovaný a místy plný nelogičností. Správná parta převážející velké prachy se poté, co plán loupeže totálně selže, mění v magory neznající slitování. Vizuál spolu s hudbou dělají svoje a nakonec i nepřepísklá stopáž jsou plusy tohoto jinak veskrze průměrného snímku. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Vyložený průměr. Sice se na tuhle blbovinu podruhé nepodívám, ale nebylo to zas tak špatné. Na film mě nalákal herecký ansábl. Tolik zvučných jmen v jednom? Nešlo odolat. Výsledek, ale nedocenil moje očekávání. Filmem se táhnou docela dost debilní a nelogické scény, člověk si řekne co už. Ta jediná akční honička byla hodně chaotická. Pak ještě můj vkus málo sprostých slov. Čekal bych daleko více fu*k slovíček, a ne nějaké trapné stupidy. :-D Holt jsem takový. Ale jinak jsem byl docela napjatý jak to skončí. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ďalší sľubný režisér, ktorý sa nechal pohltiť hollywoodskou rutinou. Antal vo svojej celovečernej prvotine ukázal, že tvorivosťou a nápadmi sa to v jeho hlave len tak hemží. Podobné snímky ho však brzdia a nedovoľujú mu viac presadiť svoje umenie, čo je škoda. Žánrové predpoklady však film splnil, ja som sa nenudil, občas som dokonca zaspomínal na staré dobré thrillery deväťdesiatych rokov. Od hereckého obsadenia sa za daných podmienok vyžmýkať nedalo, zo scenára tiež, takže celkovo spokojnosť. 65%. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama