Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (19)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) odpad!

Scénář jako by ho dělal náhodný generátor. Tuhle sérii už nezachrání ani milion roztomilých zvířátek nebo ještě více lens flaru (zdravím J.J. Abramse). To si všichni recenzenti zde i v magazínech nevšiml plot holes, kterých je tolik, že film absolutně nedrží pohromadě? Jestli je tohle budoucnost blockbusterů, tak se nedivme, až budou následující generace úplně vymaštěné. *Je mi pod 30 let a nejsem velký fanoušek Star Wars.

plakát

Čekejte, prosím... (2011) 

Přesné vystihnutí pocitů, které má snad každý, když volá na jakoukoli infolinku. Jednoduchý a přitom skvělý nápad, který je výborně dotažený. Jeden z nejlepších animáků, jaké jsem kdy viděl.

plakát

Rallye Kampa-Petřín (2012) 

Zábavný oddechový kraťas s Jaromírem Bosákem v roli komentátora.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Propojení s Pánem Prstenů je dobře udělané. Hudba skvělá. Vizuálně to je taky moc hezké. Jenom tomu něco chybí. Čekal jsem větší pohádkovost, ale i kdyby to bylo udělané drsněji, tak to skousnu. Ten výsledek se těžko definuje, protože Jackson tam toho chtěl nacpat tolik, že to přeplácal a výsledek je rozvleklé nic.

plakát

La Luna (2011) 

Viděl jsem před Rebelkou a asi jsem měl hned po něm odejít. Neskutečně milý film :-)

plakát

Kluci v akci (2005) (pořad) 

Jeden z nejlepších pořadů o vaření české produkce.

plakát

Příběh rytíře (2001) 

Historické ani omylem, ale vtipné to docela je. "Chybí mi její hrdlo."

plakát

Pýcha národa (2009) 

Skvělá věc, když není čas podívat se na celé Pancharty, zvlášť pokud máte ještě minutku na "film o filmu".

plakát

2012 (2009) 

Desítky "napínavých" scén, kdy se letadla zvedají od země v poslední chvíli a za ujíždějícím autem se propadá země mě po chvíli přestaly bavit. Scéna, kdy vlivní lidé pustí dělníky do lodí mě upřímně rozesmála. Jediné, co mě bavilo je poněkud vyšinutý rozhlasový moderátor od jeho první scény po jeho závěr na okraji sopky, kdy své pocity popisuje věrným posluchačům. Nejvíce ten film vystihuje komentář od canakja: "Všechno o pikosekundu s fousem".