Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Psí vojáci (2002) 

Hrozně natočené béčko... a já se parádně bavil. Neskutečné hlášky:)

plakát

Machete (2010) 

Člověk dostane, co čeká. Děj se nikam neposouvá, herecké výkony přesně tak, jak byste čekali. A přece se bavíte. Sem tam se ukáže něco, co jste si mysleli, že ve filmu nikdy neuvidíte. Palec nahoru za nadsázku, které stříká z plátna skoro tolik, co krve. Ale nemůžu si pomoct... Stýská se mi po desperadovské poetičnosti.

plakát

Vesmírní trakeři (1996) 

Překvapení. Čekal jsem blbost a blbost jsem dostal. Ale byla to blbost naplněná ultravtipnými hláškami, hranatými prasaty a vesmírnými piráty chcípajícími zaslouženou smrtí. Čtvrtá hvězda je celičká za hořčici na hotdogu, to jsem spadl z křesla:)

plakát

Komici (2009) 

Nečekejte komedii. Jedná se spíš drama z komediálního prostředí. To s sebou samozřejmě nese i spoustu vtipných situací, ale těžištěm filmu je neveselý osud Sandlerovy postavy. Každopádně se na to výborně kouká, já se nenudil ani chvilku. Sandler mi připomněl skvělý výkon ve Volání o pomoc. Překvapil komediálně pětihvězdičkový Eric Bana.

plakát

Ip Man (2008) 

To je radost sledovat herce v kungfu filmu, kterej hraje:)

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Doufal jsem, že budu pohlcen nezměrně fantastickým světem za zrcadlem, ale prázdné dialogy to vše rozmělnily. Kdybych uvěřil jednání aspoň jedné z postav a kdybych se netopil v moři nicneříkajících dialogů, užil bych si ty střípky nádhery mnohem víc. Takhle je mi líto nenaplňených možností.

plakát

Avatar (2009) 

Dejte dohromady Tanec s vlky, Šmouly a Matrix a máte přibližnou představu... Moc hezky se na to kouká:)

plakát

Zombieland (2009) 

Bill Murray je k sežrání, Emma Stone k nakousnutí a Harrelson evidentně při chuti. Jen škoda finále, které je o kousek slabší než to, co mu předchází. U Soumraku mrtvých jsem se bavil ještě o trochu víc.

plakát

Začalo to v kuchyni (2002) 

Pod původním názvem Ten jediný na HBO s původním dabingem - to byla jedna z mých nejoblíbenějších komedií, kterou jsem mohl sjíždět na videu pořád dokola. Druhá verze dabingu neskutečně slabá.