Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (190)

plakát

Mikulášovy patálie (2009) 

Velke pozitivni prekvapeni. Uz dlouho jsem se nesmal tak, jako u tohohle filmu.

plakát

Okno do dvora (1954) 

Velka ostuda - poprve videno az v 01/11. Takze jsem sokovan tim, ze to vlastne neni thriller, ale komedie :). Klady: Stewart, Kelly, skvele postavicky najemniku, dialogy, humor. Zapory: je to o trosku delsi, nez by melo byt a pak zaver, kterej je naopak moc rychlej, resp se to vsechno moc rychle vyresi.

plakát

Zelená zóna (2010) 

Neni to spatny, styl stejnej jako Bourne (aby ne - Greengrass), ale - od zacatku se vi, jak to skonci, protoze je to zalozene na realite. Jak moc to odpovida skutecnosti by me docela zajimalo.

plakát

Potíže s Harrym (1955) 

tak po druhem zhlednuti na 4*. Je to prijemny, pekne natoceny, divak se zlehka pochechtava, ale jednak je to moc dlouhy, druhak tomu chybi vic genialnich vtipu, jako je smena kralicka...

plakát

Robin Hood (1984) (seriál) 

Season 1 4*: Robin Hood and the Sorcerer 4* - viz samostatne hodnoceni na csfd. The Witch of Elsdon 3* - nuda. Seven Poor Knights from Acre 5* - krizaci jsou docela strasidelny. Alan a Dale 3* - nuda. The King's Fool 5* - John Rhys-Davies jako Lionheart vynikajici, i namet velice slusnej.

plakát

Šípy Robina Hooda (1976) 

Vubec si to nepamatuje, ale kdyz mi bylo 10, odchazel jsem z kina nadsenej :)

plakát

50x a stále poprvé (2004) 

Hodne prijemna vec, a relativne vazne tema. Skoda tech par vtipku, ktery uz byly pres miru a posouvali to do trapnosti. Drew vyborna, skvely soundtrack.

plakát

Domino (2005) 

My name is Domino Harvey. I am a bounty hunter. Uzasna hovadina, dvouhodinovy reklamni klip

plakát

Policajt v Beverly Hills (1984) 

Prijemny. I po tech 26 letech. Murphy jeste nebyl uplnej trouba a zajimavej je supporting cast. Co dre, je rezie akcnich scen, ktera je dost spatna (neni divu, Brest reziroval i Midnight Run a tam je to v blede modrem). A nejlepsi je trik s late supper ;-)

plakát

Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas (1994) 

Neni to nejslabsi z trojice, je to trosku jinej humor. Od parodie posun k vice gagum. Jen skoda, ze si to latku nasazenou uvodni scenou (Potemkin/Untouchables) neudrzi po celej film, pak by to bylo urcite za 5.