Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (34)

plakát

Nene (2022) 

Čekal jsem horor a sci-fi, dostal jsem roztahanou ptákovinu vcelku o ničem. První dvě třetiny filmu těžká nuda, v poslední třetině se i konečně něco děje, ale to už celý film nezachrání.

plakát

Pálava - Štístko (2022) (epizoda) 

Čekal jsem něco jako Vinaře, ale tohle byl teda totální průser. Podle názvu bych řekl, že seriál bude o Pálavě a lidech tam žijících, místo toho sledujeme Pražáky (zase!), kteří přijedou na Pálavu a všechno je pro ně jiné. WTF??! První díl totálně o hovně, humor nikde, pouze za Bolka dávám *.

plakát

Invaze (2021) (seriál) 

Nuda, nuda a zase nuda, těšil jsem se na pořádné sci-fi s emzáckou invazí a dostal jsem vztahové drama v několika dějových linkách :-(  Prvních pět dílů o ničem, o mimozemskou návštěvu se pouze zlehka otřete - od šestého dílu je to trochu lepší. Dvě hvězdy za snahu a chápu, že někomu kdo podobná dramata vyhledává se to může líbit.

plakát

Čas lovit (2020) 

Naprostý souhlas s JASON_X. Nudné od začátku do konce - na to, že to má být akční film, je tam akce pomálu. 1* za exteriéry.

plakát

Mistrovská úroveň (2020) 

Akce, akce a zase akce. SUPER!!! Není to nic hlubokomyslného, ale kdo má rád akci a chce se pobavit, tak je to ideální film. Dal bych plný počet, ale za pro mě neuspokojivý konec strhávám jednu *. .

plakát

P.K. (2014) 

Výborná bollywoodská komedie, o tom, který bůh je ten pravý. Doporučuju, aby se mrkli všichni věřící a posoudili zda nemají "wrong number". Podotýkám, že nejde o kritiku náboženství, spíš tak nějak o netradiční pohled zvenčí. Doporučuju samozřejmě i nevěřícím. Po trochu zdlouhavém začátku jsem se královsky bavil. Nemůžu jinak než za plný počet *****.

plakát

Synchronic (2019) 

Má to všechno co do dobré sci-fi očekávám - neotřelý nápad, efekty, napětí, atmosféru, chybělo mi jen trochu více akce, ale to bylo vyváženo jmenovanými pozitivy. Prostě vynikající!!!! Škoda jen předvídatelného konce. I přesto zasloužený plný počet *****

plakát

Sladký domove! (2020) (seriál) 

Po pěti epizodách jsem to vzdal, což nedělám moc často. Dost velká nuda, od seriálu s monstry očekávám jiný spád. Taky jsem měl problém od sebe rozeznat ta korejská děvčeta. Chlapi byli typově dost odlišní, ale ty holky - jedna jak druhá - všechny černé vlasy do copu a podobné ksichtíky. Jinak naprostý souhlas s EvilPhoEnix. 1 hvězdu dávám za dobrý (bohužel z mého pohledu nevyužitý) nápad a druhou za výborná monstra.

plakát

Drahokam (2019) odpad!

Díval jsem na to natřikrát a konec mě tak nasral.......... Bože můj, to byla pičovina. Nejhorší film s A. Sandlerem - furt tam někdo po někom řve - v lepším případě po sobě řvou jenom dva, do toho neposlouchatelná hudba a celé je to nějaké divné. Takže na Bennyho, Joshe a Lopatina si příště dám velkýho majzla.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Zajímavý seriál to je, to ano, ale všeobecné nadšení nesdílím. Strašně mi vadí, že na Ukrajině se mluví anglicky - u jiných seriálů mi to bývá celkem jedno, ale tady to pro mě byl rušivý element. Ukrajinština nebo ruština by seriálu určitě prospěla a dodala větší autenticitu. Atmosféra mě moc nechytla, připadalo mi to celé takové natahované. Jako polodokument dobré - za mě ***.