Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (12)

plakát

Rudá planeta (2000) 

Průměrné sci-fi, jen mi nejde do hlavy jedna věc. Vozítko z roku 1997 mělo v sobě modem pracující na 50 let nepoužívané frekvenci ve filmu situovaném do roku 2025 ? Takže ji vyslali když už se frekvence nepoužívala, nebo je to prostě cestování časem ?

plakát

Věřte nevěřte (1997) (seriál) 

Jak já to v dětství žral. Dnes už se mi to nezdá tak cool, jako tehdy, ale pořád paráda :) 70%

plakát

Policajt ze sámošky (2009) 

Na jedno, pozdeji mozna druhe shlednuti postaci. V hlavni roli pro me celkem sympaticky herec ze Sandlerovy party Kevin James, ktery dokazal pobavit (hlavne ozralou scenou). Navic roztomila zrzka ve vedlejsi roli. Za me 3,5* :-)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Všechno se dá dopředu odhadnout, lacinej scénář, ale stejně je to supr. To co sem jako malej hltal, jako starší se tomu smál, tak nad tim teď zamačkávam nostalgickou slzu. Prostě klasický osumdesátkový a devadesátkový akční béčko, který se vám prostě musí líbit. Mimochodem ještě o něco lepší než první díl (A to nejen díky Chuckovi). "Já se vrátím. Ty ses vrátil mockrát, teď sem na řadě já"

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Poslední dobrej "road movie" u mě byl Road Trip. Tohle se mu ale hodně přiblížilo a chvílema i překonalo (scéna ve stanu, incest, ...). P.S. :Jennifer byla k nakousnutí :)

plakát

Noc v Roxbury (1998) 

Jednoduchá, místy infantilní zábava. A přesně o to v tomhle snímku jde. Spousty dnes už v mém okolí zlidovělých hlášek. Skvělý "úchyl" Will Ferrell tu opravdu svojí demencí vyniká. Hodně komentářů film hodnotí jako blbost, ale neuvědomují si, že snímek je jen o tom se pobavit při nudném deštivém dni, a ne nad ním filozofovat :) Za mě 80% Šaháš mi na zadek ? Pane, z místa kde stojím je to fyzicky nemožné. Á, znám tvý triky.

plakát

Megažralok versus crocosaurus (2010) 

Tak sem se těšil, že se pobavim u nějakýho béčka, a už název mi řekl že se nudit nebudu. Ono to totiž není béčko, ale rovnou zetko. O nehercích, tricích, scénáři, ap. se vyjadřovat radši nebudu, to už udělali za mě jiní. Mě spíš v hlavě utkvěly pecky jako žralok letící s torpédem v hubě vzduchem, dvojitý mrsknutí ocasem do lodi v saltě s pěti vruty a následné potopení lodi, a úžasným proslovem kapitána ponorky. "Tenhle doutník je nejdražší na světě. A já bych si ho rád vykouřil. Můžu si ho vykouřit ?" Prostě alespoň za to ta 1* :) Jo, a proboha vás prosím, nehledejte stránky studia Asylum a nepouštějte si trailery.......

plakát

Populace 436 (2006) 

Celkem zajímavé "béčko", téma filmu není sice žádná novinka (pár fanatických vesnic/městeček už tu bylo), ale neurazí, ba dokonce i trochu překvapí, hlavně závěrem, kdy to opravdu "dejchá" :) Za mě 65%

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Justina Timberlakea jsem měl spíš za neherce než herce, ale v tomhle snímku mi opravdu sednul, jaksepatří na míru. Příběh je postaven na hodně zajímavém nápadu a člověk se vlastně vůbec nenudí, pořád jen čeká co se bude dít dál. Vizuálně to na mě působilo opravdu povedeně, hlavně barevný rozdíl mezi "panstvem" a "lůzou". Jenom mi nejde do hlavy proč byl hlavní hrdina chvílema tak trochu " nadčlověkem ". Parádní podívaná.. u mě 85%