Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oříšek pro pracovníky statistického úřadu, vysoce účinný Rohypnol pro diváka.. Nezlobte se na mě, ale než příště sledovat tuto nezáživně podanou šeď ze zapadákova, kde dávají lišky po lobotomii dobrou noc, tak to si raději osobně potřesu rukou se všemi těmi 436 bigotními blázny a do očí jim řeknu, že Ježíšek neexistuje.. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Již několikrát viděná zápletka, která zde není nijak rozvedena a ozvláštněna. Atmosféru má film celkem dobrou, městečko a všichni jeho obyvatelé jsou fakt creepy, ale celé se to jaksi táhne. Konec to taky nějak nevytrhl, dal se očekávat. Podtrženo sečteno, na jedno podívání to ujde, ale časem na to určitě zapomenu. ()

Reklama

piserius 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem čekal od tohoto filmu pěknou blbost, takže jsem byl docela příjemně překvapen, když tomu zas tak moc nebylo. Film to je docela slušný. Hodně se mi líbil ten samotný nápad, který v tomto filmu figuruje. To že je to nekrvavý film je také pravda, ale zase ta atmosféra, která se ke konci příjemně rozvíjí je také velice uspokojivá. Akorát ten konec je trochu víc očekávatelný, ale to nic nemění na kvalitách tohoto snímku... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řek, tak sem čekal trochu víc. Téma neni nic novýho a proto zamrzí, že se MacLaren nepokusil o nějaký oživení, v podstatě to je celkem nuda, vzpomínám si jen na pár lehce napínavých scén, ale fakt jen lehce a bohužel na žádný originální smrti, ono tam vlastně ani moc mrtvol nebylo. Jediný kvůli čemu jsem aspoň trochu rád, že jsem to viděl, je pěknej konec, jinak kde nic tu nic ()

Lúca 

všechny recenze uživatele

Každé městečko má svoje zvyklosti a tradice, v tomto městečku bych ale určitě bydlet nechtěla. Tradiční slavnosti, při kterých je vylosovaný dobrovolník, jenž své místo uvolní někomu dalšímu je hodně extrémní. Myšlenka je to podařená, ale provedení by se dalo vylepšit. Občas je až moc patrná snaha o zvýšení napětí, což místy vzbuzuje opačný pocit. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)
  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)

Reklama

Reklama