Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Jistě, pane premiére

Jistě, pane premiére (1986)

Průvodce politikou v demokratických poměrech. Dokonale vystihuje a vysvětluje vše, co od těch našich tlučhubů poslouchám každou neděli. Geniální.

Jistě, pane ministře

Jistě, pane ministře (1980)

Průvodce politikou v demokratických poměrech. Dokonale vystihuje a vysvětluje vše, co od těch našich tlučhubů poslouchám každou neděli. Geniální.

Babylon 5

Babylon 5 (1993)

Tento seriál u mě aspiruje na titul nejlepší sci-fi všech dob. Komplexně vystavený příběh, pouze pátá řada se mi zdála trochu navíc. Seriálu vévodí skvostně napsané postavy Londa Molariho a G´Kara. Ostatní - Ivanova, Delenn, Vir, Marcus, Garibaldi, Lenier, Bester i Sheridan jsou jenom výborní. Seriál má totiž prostor, kde se postavy mohou vyvíjet, překvapovat i pomalu se neodvratně šinout do obrovského průšvihu. Efekty tak na úrovni běžného sci-fi, rozhodně ne tak špatné aby rušili děj. Pozemské bitevní lodě jsou impozantní, tupost většiny jejich velitelů rovněž. Tento seriál totiž, na rozdíl od mnoha jiných není zeměstředný. Je plný uvěřitelné politiky, lidské špatnosti a i těch pěkných věcí o nás. Doporučuju přežít první řadu a ponořit se do děje, který skutečně , dle mého názoru mezi seriály nemá obdoby.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Jednoznačně nejlepší sitcom poslední doby. Inteligentní humor poměrně nevídaný u komedií toho nového směru s loosery v hlavní roli. Chuck a Reaper jsou dost přiblblé a jejich hrdinové vyloženě nesympatičtí. Toto musí pobavit snad každého vzdělaného člověka se smyslem pro humor. Prvoplánové mi to nepřijde ani trošičku. Mnohem lepší než ne úplně špatné IT Crowd.