Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Rodinný

Recenze (12)

plakát

Pidihajzlík (2006) 

nevim jak vi, ale já sem se hodně pobavil. tohle je proste super komedie a opravdu je to povedené. kdo neviděl ať se podívá . přeji příjemnou zábavu.

plakát

Hulk (2003) 

Hulk byl dobrý nápat udělat z komiksového hrdiny filmového hrdinu . no co dodat herci odvedli dobrou práci a hulk je pohodoví celovečerní film.

plakát

Lassie (2005) 

prostě klasika. Lessie je film který trochu odbyli, moc se mi to nelíbylo . A když tam zabili tuc. tak to bylo docela smutné protože ten liliput nikoho neměl. rozhodně je to film pro celou rodinu. Ale stará verze je mnohem lepší. Já dávám 4 hvězdy..

plakát

V tom domě straší! (2006) 

Tenhle film mě překvapil, čekal jsem sice blbost ale pak sem se u toho trochubál a i pobavil. Postavi se chovají jako tipičtí amíci .. hezká annimace dodala filmu realnější podobu. doporučuji, abyste se na tenhle film mrkli rozhodně vás to nebude mrzet..

plakát

O.C. (2003) (seriál) 

Není to moc dobré,spíš zamotané.Každej tam chodí s každým.Je to prostě průměrný seriál.Určiťe lepší než Esmeralda atd..Jsou tam zbohatlíci co už neví co by ! já jsem vyďel jeden díl a stačí mi to.Rozhodně se k tomu nevrátím,ale jso i takový co to sledují pravidelně...

plakát

Limonádový Joe aneb Koňská opera (1964) 

Tento film je absolutní trhák:D...Je to geniální parodie.Není nad kolaloku..a je tam super hudba, která vtáhne do děje.Já osbně dávám 5. hvězd!!!

plakát

Káťa a Škubánek (1982) (seriál) 

to je absolutni psycho:D ale ted opravdu je to obyč. večerníček trochu to ma děj o ničem .ale jinak zabava:D tak mňam mňam bobík!!!

plakát

5 dětí a To (2004) 

Myslím že je to až moc nabyté fantazií a malé děti by z toho mohli začít hledat ve skleníku písečné skřítky:)Musím přiznat že hudba také nic moc.Začátek a prostředek filmu se ještě dal,ale konec...no coment.

plakát

Pat a Mat - Budka (1983) (epizoda) 

Prostě klasika.Pat a Mat to jsou asi nejznámější domácí kutilové..Myslím že i nejlepší, například kutil Tim se může od nich jen tiše učit..:)

plakát

Fimfárum 2 (2006) 

Jeden zmála loutkových filmů co se mi líbil..Je to pro deti i pro dospé..Obvzlášť to peklo..no prostě čerti to maj promakaný. Myslím že je dobré že sem daly více autorů např. Aurel Klimt.. Tento muž má ateliér v malešově a právě tam sem viděl za oknem tu sochu z minulého fimfára.Moře strýčku proč je slané..Osobně bych bral ten mlýnek:)