Reklama

Reklama

V tom domě straší!

  • USA Monster House (více)
Trailer

Některé domy jsou strašidelné. V některých nejen straší, ale jsou také pořádně hladové. Jeden takový má přímo přes ulici chlapec Walter. Když se tam vydá pro míč, tak se majitel domu Nebbercracker rozčílí a pak se zhroutí, takže ho sanitka odveze do nemocnice a dům zůstane prázdný. To je jedinečná příležitost vydat se na průzkum. Je jim jasné, že to nebude legrace, když vidí, jak dům pohltí rockera Kostru. I je nakonec děsivý živý dům spolkne a Walter s Buřtem a Jenny se rozhodnou s ním bojovat. Počkají, až usne, a najdou tu nejen fotky sousedovy obří manželky Constance, o níž se povídá, že ji muž zabil a snědl, ale také sklep plný rozbitých hraček a kostru pohřbenou v betonu. Nedlouho poté se vrátí pan Nebbercracker a svěří se dětem se svým děsivým tajemstvím. Pak se rozhodne s jejich pomocí vyhodit dům do vzduchu. Ten se však nehodlá vzdát bez boje, a tak se v ulici brzy rozpoutá ta nejpodivnější bitva, jakou kdy svět zažil. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

heyda 

všechny recenze uživatele

Překvápko jak sviňa a pro mě určitě nejvíce nedoceněný animák vůbec. Je to logické, animáky jsou určeny pro děti a horory zase nejsou určeny pro děti, no a když spojíte hororový příběh a animaci do jednoho celku a nabídnete ho všem, pravděpodobně ho ocení jen fandové hororu. Já jsem takový fanda a tenhle animák mě zaujmul jak humorem, tak i celkem inteligentním hororovým příběhem. 90% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hororovej animák? no ale proč ne? sice žádnej extra horor to neni, ale atmosféru to má velice slušnou a některý postavy sou docela strašidelný, jenže i tak to je přece jen takovej spíš horor pro děti. Co se týká animace, tak je řek bych spíš taková standartní, ale za to postavy jsou úplně dokonalý, škoda toho konce ala strašidelnej dům v pohádce,jinak je to ale docela povedenej animák ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nebolo jedinej minúty filmu, kedy som neľutoval, že film je animovaný. 3D animácia je nanajvýš samoúčelná a kradne množstvo z atmosféry - ulice vyzerajú ako domaľované a chýba im život, postavy len veľmi ťažko vyjadrujú emócie a gumený vizuál bráni v prežívaní príbehu. A to je veľká škoda, keďže námet a z časti aj scenár (Chowderove skvelé hlášky), odhliadnuc od nudného vyvrcholenia, mali nábeh na halloweensky kult. Takto to skončilo len ako solídny animák. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Dávám krásné 4 hvězdičky, myslím si že je to vskutku príma animák. Je originální, najde se v něm pár výborných gagů (Jseš sám doma?? Jo, táta je v lékárně a máma šla do kina se svým osobním trenérem) né, že by to bylo zvláště humorné, ale je to zatraceně trefný :) Líbilo se mi ztvárnění postaviček, hlavně Zee a Jenny, animátoři si dali záležet. Je to zkrátka happy... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Avizovaný strašidelný animák vo mne vzbudil mnoho záujmu a očakávaní. Tie ale úplne spľasli už po polhodine pozerania. Ono by to bolo fajn, keby sa zase všetko nepodriaďovalo deťom. Taký ozajstný animovaný krvavý horrorový napinák by vôbec nemusela byť zlá kombinácia, ale keď sa to zvrtne v uvrešťanú detskú rozprávku, neskrýval som sklamanie, lebo aj ten štýl animácie sa dal zúžitkovať. Možno keby to bolo aspoň viac pretlačené do humoru, tak by sa dalo uvažovať o vyššom percente, ale takto naozaj nie. 60%. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (12)

  • Čtyřicetidenní natáčení, které předcházelo převedení do digitální podoby, probíhalo v místnosti o rozměrech 6 x 6 metrů. (Cherish)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama