Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 072)

plakát

Kleopatra (1963) 

Viděl jsem 4hodinovou verzi a ani jednou jsem se nenudil. Občas jsem se pousmál nad historickou věrohodností, ale jinak je to sandálový velkofilm, který nestárne.

plakát

Kletba bratří Grimmů (2005) 

Dobrý průměrný film z řadou vynikajích, ale i slabých míst. Režisér mne znovu přesvědčil, že jeho předností je vizuální stránka.

plakát

Klikař Charlie (2007) 

Příjemná komedie, na kterou si za pár dní již nevzpomenete, ale v daný chvíle splní svůj účel, tj.pobaví. Jessica je krasavice a jako herečka mi tady až tak nevadila. Dane Cook je neokoukaný komik, který nejspíš kvalit konkurence nedosáhne. I tak bylo ta hodina a půl nepromarněná a sympatičtí hrdinové vám vynahradili ty tradiční hollywoodské klišé.

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Komedie od Sandlera se mi libí. Jeho vtipy jsou někdy infantilní a lascivní, ale na mě působí. Click začíná jako jedna z dalších těchto komedií. Samý vtípky typu viz výše. V půlce filmu se ale film začíná ubírat směrem moralizujícího dramatu (samozřejmě s řadou dalších vtípků - i často nepovedených). A světe div se ono to funguje. Sandler dokázal zahrát i něco jiného, než na co jsme od něj zvyklý. Bohužel to není vyšší hodnocení.

plakát

Kluci nepláčou (1999) 

Kluci nepláčou mě nechali chladným. Celých 110 minut vidíme takovou nudnější výplň, ve které trochu září Hilary Swank. No a pak přijde očekáváný závěr a trochu toho vydírání. Bohužel mě to nedostalo a na mnoha místech mi to připomělo Ples příšer. Oba mají podle mě společné to, že jsou nadhodnocovány.

plakát

Kmotr (1972) 

Nejde to zvolit, tak to napíšu sem. DÁVÁM ŠEST HVĚZD.

plakát

Kmotr II (1974) 

Stejně jako u jedničky. DÁVÁM ŠEST HVĚZD.

plakát

Knoflíková válka (1962) 

Tak jako kluka mě tenhle film minul. Ale jako dospělého mě to přímo nadchlo. Není to americky korektní, ale velice vtipné a se skvěle poddaným poučením. Tohle mě prostě vrací do dětství.

plakát

Kobra 11 (1996) (seriál) 

Hodnotím jen prvních pár sérií, přesně si už nepamatuju, u kterýho Semirovýho partaka jsem prestal, ale vzdy me to strasne bavilo.

plakát

Kokain (2001) 

Až moc mi to připomínalo Mafiány od Scorseseho (nejen tim Rayem Liottou). Styl vyprávění, záběry, no prostě všechno. Příběh, který vypráví životní cestu drogového dealera mě nadchnul. Na konci jsem i sympatizoval s nim (i když bych asi neměl), ale obrázek toho opravdového dealera v zavěrečných titulcích mě vrátil zpět na zem (Johny Depp to opravdu zahrál uchvatně, že jsem s nim i smutnil, ale ten opravdový mě jenpřesvědčil, že to byla pěkná svině). Za tu podobnost k Mafiánům bych dal i 4*, ale nepřesvědčivá Penelope Cruz (mám ji pořád zaškatulkovanou jako citlivou a romantickou postavu, možná se to s timhle filmem změní) to sráží na 3.