Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (68)

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Dávám jen 3* a to jen kvůli tomu, že jsem celou dobu věděla kdo je ten "špatný" (aniž bych věděla cokoli z knihy), ale v tomto ztvárnění je to dost jasné. To mi dost kazilo celý dojem z děje - pořád jsem čekala, co udělá.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Taková obdoba filmu The Losers, kdy se hlavní hrdinové snaží zachránit svou "čest" , ale víc přitažená za vlasy. Tank padající s padákem bych ještě snesla :D Ale konečná scéna odehrávající se v přístavu , kde hrdinové se přenáší jeřáby či sviští po lanech zatímco všechno kolem vybuchuje a ostatní utíkají před hromadou bortících se kvádrů , které mi lehce připomínaly transformaci oblud v Power Rangers :D 3,5*

plakát

Cestující (2008) 

Si děláte srandu ne? Nechápu hodnocení ani komentáře. Ale jak se říka, proti gustu žádný dišputát. Tento film mě ohromil zcela jistě. Od začátku až ke konci. Prostě překvapil.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Tady se neubráním abych fandila "tomu zlému". Tady to jinak ani nejde. Takovému typu filmu se většinou vyhýbám ale tohle mě dostalo.

plakát

Červený drak (2002) 

Vím, že jsem asi velký barbar, ale Jehňátka ani Hannibala jsem neviděla. Bohužel, bohudík ? Pořád se k tomu nemohu odhodlat. Tudíž nic srovnávat nemusím a můžu tam hodit hned 5 hvězdiček. Trošku mě mrzí, že jsem šla do děje s tím že vím kdo je ono "zlo" a tím sem možná o dost připravila. Ale tomu jsem se vyhnout přece nemohla. U Ralpha mě stejně vždycky mrazí. Tentokrát jsem se ale dívala na Edwarda z úplné jiné strany. Já ho prostě chci vidět jako padoucha. I když byl skvělý.

plakát

Dokonalý šéf (2015) 

Vůbec nevím, proč je Vikander na plakátu ale budiž, film je skvělý! Bradley umí hrát takový otrhance. Kdo má alespoň trochu rád žánr z prostředí kuchyně, bude se tento kousek líbit. Emotivní. Složitost, vztahy, z života. Pro mě 5+

plakát

Dust (2013) 

To mě dostalo :D

plakát

Gia (1998) (TV film) 

Z toho filmu budu mít depresi asi ještě týden ...