Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Komedie

Recenze (22)

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Chudák Cameron je asi už úplně dementní, jinak si tento opus nedokážu vysvětlit. V momentě kdy došlo na zabíjení velryb jsem to psychicky nevydržela a odešla z kina- nota bene vzhledem k noční projekci v Imaxu, která měla končit nepochopitelně někdy ve 2 ráno. Jednu hvězdu za to, že přeci jen existují větší odpady než toto.

plakát

Pomsta (2017) 

Tahle věc má díru v logice tak velikou, že bys skrz ní projel kamion. A je to škoda, protože kamera se povedla. Největší škoda je ale nevyužitého potenciálu mladé nadějné a jistě velmi talentované herečky - protože kde sakra byla když byl casting na novýho Tomb Raidera?! P.s.: zvířata se kvůli filmu nezabíjejí - i když jde třeba jen o pavouka.

plakát

Odpojit (2012) 

Fuck... it´s how it is.

plakát

Švadlena (2015) 

Nádhernej kluk...a pak sem plakala. A to se nestává nikdy.

plakát

Hráči se smrtí (2017) odpad!

Další trapná snůška nesmyslů z lékařského prostředí. Tyhle filmy by neměly vznikat bez korekce někoho kdo se v tom aspoň trochu orientuje nebo se do toho radši vůbec nepouštět. Tak například na ER přivezou zaintubovanýho týpka se kterým nikdo nedýchá, nikde ventilátor ani ambuvak, rouru odpojenou jak kdyby to už byl dárce a dva blbečci v bílym plášti nad ním erudovaně diskutují jestli má něco s mozkem nebo s míchou. Kupodivu má ale na monitoru 99% saturace. Za další dobu se objeví další postava, aby prohlásila "ztrácíme ho", protože má respirační selhání - haha, jasně, když už asi 15 min má jen rouru v krku a nedejchá. Pak se ale ukáže, že s vysokoprahým příjmem jsou vlastně sami jen 2 studenti 1. ročníku medicíny, takže na errory jistě prostor je. Dále: zobrazovací metody, jak již název sám napovídá, jsou od toho, aby ukázaly jaký anatomický madlajs je uvnitř těla. Jako fotka - žádný barevný blesky v mozku. Největší renons, který se ale opakuje skrz na skrz veškerou filmovou produkcí: defibrilátor není k tomu, aby nahodil někoho se zástavou. Od toho pojmenování "DE- fibrilátor". Ergo dokáže zrušit fibrilaci - chaotickou elektrickou aktivitu srdce. Ne srdce zastavit ani nahodit. Dál tu máme cliché jako protrahovanou resuscitaci bez zajištění dýchání a kyslíku - na co, když můžeme střelit adrenalin přímo do srdce, to je přece víc cool. Nerozčilovalo by mě to, nebýt impaktu na nevzdělanou veřejnost, která má už tak vypláchlý mozky Růžovkou a Modrým kódem, takže se můžeme jen modlit, že od těch co todle viděli nebudem nikdy potřebovat první pomoc...

plakát

Tvář vody (2017) 

Ty oskary jsou beztak jen za tu masturbaci ve vaně, v dnešním politicky hyperkorektním světě taková "skvostná" otevřenost a ještě s takovou šeredou, to si přece zaslouží glorifikaci, že. Zklamání a děsná nuda. Jedna hvězda z nostalgie ke Guillermovi.

plakát

Modrý kód (2017) (seriál) odpad!

Tohle je ultimátní urážka všech, kteří tuhle práci skutečně dělají a umí. Je to jakoby paní autorka intenzivistům naplivala do xichtu, což mám teď hroznu chuť udělat já jí. Naivní exaltovaná obézní grafomanka, co by si měla radši jít zaběhat, sežrat salát a vykašlat se na pokusy o psaní scénářů. A jestli si Ludvík myslel, že si tímhle udělá další mediální promo, tak šláp šeredně vedle. Odpad! je pro tohle pochvala

plakát

Kanibalové (1980) odpad!

Odpad! za tu želvu a ostatní zvířata!