Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Mysteriózní

Oblíbené herečky (10)

Elliot Page

Tam snad není ani co dodávat. Stačí se podívat na Juno a hned máte jasno. Ať už Ellen hraje zbouchlou puberťačku, lovkyni pedofilů, nebo obět mučení. Vždy je naprosto brilantní

Kristen Stewart

- Pannic room... "velký potenciál" - Speak...."jednou z ní bude paní herečka" - Cake Eaters..."wow" - Twilight..."nejlepší herecký výkon z castu, ale umí líp" - New Moon..."změna režiséra prospěla...výborný výkon" - Runaways..."Kristen ROCKS" - Eclipse..."ta paruka mě trochu rozptylovala, ale i tak skvělá" Výborná herečka před kamerou a roztomile nervozní holka v normálním životě. Ať si říká kdo chce co chce Kristen má užasné charisma...a vždycky pro mě bude zárukou výborného hereckého výkonu.

Keira Knightley

Keira patří mezi ten typ herečky, u které jde jasně vidět jak se vyvíjí. Poprvé jsem ji viděla v BlaFUJjako Beckham...a když ji ted vidím ve vévodkyni můžu jen dodat jen tak dál...

Rachel McAdams

Čím víc fimů s ní vidím tím víc ji baštím ať už jako jednu z Plastiks, nebo v Zápisníku jedné lásky, Nočním letu nebo v Zakletém v čase.

Kate Beckinsale

Nejvíc mě u ní pobavil kontrast filmů Uderworld s Pearl Harbor. Ze začátku jsem ji skoro nepoznala...

Ellen DeGeneres

Ellen není ani tak herečka(i když taky skvělá) jako spíš moderátorka a komička....prostě zbožňuji její show, každému vřele doporučuji. Pokaždé když ji sleduji objeví se mi na obličeji takový připitomělí úsměv a přetrvá až do konce. Někdy mě dojme ale hlavně se válím smíchy, každému vřele doporučuji. Na špatnou náladu není lepší lék než pustit si "The Ellen DeGeneres Show".