Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (159)

plakát

Sám doma (1990) 

Nezapomenutelná komedi z mého mládí :-)

plakát

Generation Kill (2008) (seriál) 

Band of Brothers v Iraku, jen s trochou min akce.

plakát

Hellboy 2: Zlatá armáda (2008) 

zabava. proste zabava. a skvely priserky :-) kazdopadne, ze by slo o drama - na to rovnou zapomente.

plakát

Poslední skotský král (2006) 

Film odsouzený ke 4* - alespoň u mě. Nezalezi na vybornych vykonech Foresta Whitakera ani James McAvoye (ktere skutecne BYLY vynikajici), nezalezi na krasne kamere, ani na skvele houstnouci atmosfere "tady-neni-neco-v-poradku". Proste pro me nametem nikdy nebude tak vyjimecny, abych mu tech 5* dal. A to je taky ten jediny zapor Posledniho skotskeho krale, protoze jinka je to vazne pohlcujici film. Aneb dalsi pohled na Afriku, ktery by mel kazdy videt. P.S. jediny zapor pro me snad byla lehce nedokoncena pribehova linie Gillian Anderson (i kdyz, ne vsude musi byt romanek...)

plakát

Speed Racer (2008) 

Urcite se jedna o originalni pokus a pro nektere i strhujici vizualni orgie- u me se ale naprosto minul ucinkem. Nedokazal jsem se na to divat ani pul hodiny a i kdyz uznavam, ze nektere zavodni sceny vypadaly zajimave, takovahle mira stylizace byla pro me nestravitelna.

plakát

Miluj mě, prosím (2004) 

Moc krasne romanticke drama, krasna Diane Kruger, jeste krasnejsi Rose Byrne (mam pro ni slabost...) a Josh Hartnett, ktery mi byl kupodivu velmi sympaticky. 4*

plakát

Tuxedo (2002) 

Hrozne, hrozne dementni.

plakát

Nikdy to nevzdávej (2008) 

Film ciste pro pobaveni a nejryzejsi americky patos. A mne se to libilo!

plakát

Temný rytíř (2008) 

Až jsem nechtěl věřit, že Dark Knight muze skutecne byt tak kolosalni, podmanivy, do posledniho detailu propracovany film. A on je! A kdo je skutecnym hrdinou? Heath Ledger. On nezemrel, jen si z nas vsech vystrelil. Neni to nejlepsi film vsech dob, neni to film s nejvetsi umeleckou hodnotou, ale JE to nejlepsi popcorn a snimek, ktery bych doporucil kazdemu. Jdete na to.