Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (390)

plakát

Amadeus (1984) 

Je to super super super! Miluju tenhle film, protože jsem nikdy neviděla nic podobného. Forman je machr!! Oproti jeho pozdějším životopisům má tenhle i velmi silnou a stále aktuální myšlenku - nejlépe vylíčený souboj geniality s průměrností, co znám!

plakát

Ally McBealová (1997) (seriál) 

I LOVE IT! REALLY I DO LOVE IT! nej seriál pro ženy!!

plakát

Acid House (1998) 

na Trainspotting nemá. Snaha šokovat za každou cenu...

plakát

Labyrinty vášně (1999) (seriál) 

vy jste na ty telenovely nějak vysazený, co? Jsou to neškodné kravinky, které nemají žádné ambice. Jste nechutní elitáři, povýšení až na půdu! Já se na to taky nedívám, ale nemůžete to přece takhle zatracovat. Kdyby to režíroval Kubrick, tak chápu, že to haníte. Ale takhle - vždyť to ani není film! Je to prostě útvar, který si žije a je není pro Vás. Ani pro mě! je jednoduché takhle odsoudit nižší zábavu, ale někteří lidé na Kubricka fakt nemají! a snad naposled má "povedená" kritika

plakát

Dallas (1978) (seriál) odpad!

ble ble ble ! Má kritika se přizpůsobila inteligenci serialu

plakát

Divoký anděl (1998) (seriál) 

vy jste fakt paka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§§§vy jste na ty telenovely nějak vysazený, co? Jsou to neškodné kravinky, které nemají žádné ambice. Jste nechutní elitáři, povýšení až na půdu! Já se na to taky nedívám, ale nemůžete to přece takhle zatracovat. Kdyby to režíroval Kubrick, tak chápu, že to haníte. Ale takhle - vždyť to ani není film! Je to prostě útvar, který si žije a je není pro Vás. Ani pro mě! je jednoduché takhle odsoudit nižší zábavu, ale někteří lidé na Kubricka fakt nemají!

plakát

Helena a její chlapci (1992) (seriál) 

a ještě jednou, protože mě fakt serete!!vy jste na ty telenovely nějak vysazený, co? Jsou to neškodné kravinky, které nemají žádné ambice. Jste nechutní elitáři, povýšení až na půdu! Já se na to taky nedívám, ale nemůžete to přece takhle zatracovat. Kdyby to režíroval Kubrick, tak chápu, že to haníte. Ale takhle - vždyť to ani není film! Je to prostě útvar, který si žije a je není pro Vás. Ani pro mě! je jednoduché takhle odsoudit nižší zábavu, ale někteří lidé na Kubricka fakt nemají!

plakát

Komisař Rex (1994) (seriál) 

mě to nepříde tak hrozné... hlavně ty první díly. viděla jsem je jako menší všechny - teď to nebude zesměšňovat!!!