Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (325)

plakát

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 

Fantastická nadsázka, skvělý humoc a dokonale odpovídající exteriéry. Definitivně se začíná zdát, že mi britský humor velice svědčí.

plakát

Juno (2007) 

Okouzlil mě způsob přístupu k životu, kterým oplývá nejen Juno, ale i její otec, macecha a vlastně všechny postavy. Tahle nálada se potom přenesla na celý film a přitom to nebylo nudné, a příběh tak nějak zábavně tekl. Svým způsobem mi to připomnělo mladé muže za pultem, nevím proč, je to dost jinej šálek.PS: Stádo běžců a úvodní titulky mě naprosto dostaly!

plakát

Maraton lásky (2007) 

Jak vidím Simona Pegga, usměju se. Ačkoliv šlo o komedii bratru průměrnou, tenhle briťák mi zase zvedl náladu a to se odráží v kladném hodnocení. PS: Dylan Moran je taky fantastickej.

plakát

Na doživotí (2007) (seriál) 

Jojo, tohle je opravdu parádní detektivka. Propojení dílů ve spojení s jednotlivými případy dodává přesně ten správný impulz k závislosti, jak to mám u seriálů rád.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Narozdíl od mnohých jsem tu filozofickou hloubku nějak neobjevil a pokud bych ji objevit chtěl, musel bych hodně dřít a na to asi nejsem ten správnej člověk. Takže mi zůstala průměrná konverzačka, ve které zazní několik zajímavých myšlenek, ale na nějaké dlouhé zapřemýšlení to bohužel, podle mě není a v nabídce žánru jsou hlubší konkurenti.

plakát

Ratatouille (2007) 

Moc, moc, moc, moc, moc se mi to líbilo, nejenže byla tahle komedie jiná, než ostatní pixarovky, ona byla lepší. Příběh má spád, je barevný, plný nových zvratů a morální ponaučení není tak podbízivě přehnané, jako jiné kusy od konkurence.

plakát

Sicko (2007) 

Filmařsky na úrovni, obsahem tendenční prolhaná kravina.

plakát

Šílenci z Manhattanu (2007) (seriál) 

Tentokrát to trvalo velice rychle, ani ne deset minut, a byl jsem totálně uchvácen. Je to úplně jinej svět, člověk si říká, že za padesát let se toho nemohlo tolik změnit, ale opak je pravdou. Jen je třeba počítat s tím, že je nutné seriálu věnovat celou pozornost, protože detaily zde hrají hlavní roli. Tedy žádná polotrapná kulisa, ale super drama.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Zvedám na hodnotu pěti hvězdiček - a to prostě proto, že mě Sheldon neskutečně baví. Možná hodnocení zase trošku spadne, až se na tenhle sitcom podívám s trošku větším odstupem.

plakát

Velkofilm (2007) (TV film) 

na mě to tak jako příjemně dýchlo. Přestože jsem byl po prvním dílu víceméně zklamán, na druhý jsem se potom už od čtvrtka těšil. Rozhodně nemůžu tomuto minidílku upřít velmi věrohodné interiéry a dobré herecké výkony. Jiné televizní inscenace a sitkomy by si tu mohly vžít ponaučení.