Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (325)

plakát

Let's Dance 2 (2008) 

Pokud by se ustřihl příběh, vzniklo by nádherné taneční video. Všechny vystoupení jsou myslím velmi pěkný a narozdíl od rozplyzkých dialogů vůbec nenudí.

plakát

Marley a já (2008) 

Až na jedinou scénu v autě mě film postupně ukolébal do snů. Nuda šeď, nedostalo mě to.

plakát

Milk (2008) 

Upřímně, ke shlédnutí tohoto filmu mě přivedl článek v Reflexu o tom, že být teplej je in. Dokážu si představit, že život v době temna, kdy sektářtí štváči manipulovali společností by pro mě byl neúnosný, ale z Harveyho Milka ve filmu číšela radost, spokojenost a láska. Nakonci snímku jsem vlastně už ani nevnímal homosexualitu samotnou, ale boj o "normálnost" a vražda samotná potom byla velmi silným šokem, který mě dost zasáhl. O to víc mě děsí směřování společnosti k čím dál větší regulaci a omezování....asi začnu víc kouřit.

plakát

Monstrum (2008) 

Neotřelá laskomina, která mi zatajila dech. Bezprostřední způsob natočení, reality show styl mi naservíroval perfektní napínačku a vůbec nelituju, že hlavní potvora se ve filmu nobjvila na příliš dlouhou dobu.

plakát

Nestyda (2008) 

No.....moc se mi to teda nelíbilo. Od Hřebejka bych čekla víc.

plakát

Oko bere (2008) 

Zlatý Denny a jeho parťáci. Nemůžu si pomoct, ale působilo to na mě spíše jako výprodej už dříve použitých nápadů.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Bylo to dojemně prosluněné, romantika poznávání malého Banjamina byla až srandovně neohrabaná, nicméně mi moc vadil způsob, jakým děj teče. Velice pomalý a klidný tok se chvílemi změní v peřeje které prosviští kolem nejdůležitějších okamžiků života a příběh tak působil velmi nevyváženě. Velice mě ale zaujal výkon Cate Blanchett, do které jsem zase o kousek více zamilovaný.

plakát

Rallye smrti (2008) odpad!

Fakt jsem se utoho vlastně hodně bavil, dost se mi to vlastně líbilo, ale spíš než jako film to na mě působilo jako mezifilmy z need for speed brutal underground. Takže zařazuju mezi osobní kultovky ale odpad! je hodnocení, které si tenhle film prostě zaslouží. :-)

plakát

RocknRolla (2008) 

Ačkoliv byl film velmi hezky vizuálně zpracován, nemůžu si pomoct, ale působil na mě spíš jako rozjezdová sekvence. Celou dobu jsem si říkal..."tak kdy už to konečně přijde, kdy se to rozjede..." a ono to nepřišlo. Proto mě trošku uchlácholil slib na konci, že to celé bude pokračovat, ale otázka stále zůstává: Stojí to za to, koukat dál?

plakát

Rolling Stones (2008) (koncert) 

Báječná podívaná aneb starci očima starce. rád bych měl jednou tolik energie, jako tihleti páni. Navíc atmosféra, komentáře a hudba samozřejmě, jsou nádherné.