Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (735)

plakát

Krev a zlato (2023) 

Poctivé čtyři. Na Netflix více než kvalitní...

plakát

Atlas ptáků (2021) 

One man show, protože film táhne jednoznačně stárnoucí Donutil. První třetina - možná půlka - jednoznačně za 5, bohužel čím blíž jste konci, tím to strácí tah na branku.

plakát

Jak být za vodou (2023) (pořad) 

Americko-indickej Polreich chodí po lidech, co si neumí spočítat "má dáti - dal" a snaží se je naučit jak s penězma. Bohužel do hloubky to moc nejde, takže průměrná česká rodina, co musí vyjít z 25000,- měsíčně se z toho moc nedoví. Maximálně to, že v LA žije pijavica, co dostává půl mega mesíčně, žije sama se 4ma psama a půl mega ji nestačí.

plakát

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) odpad!

Vše aspoň trochu koukatelné z prvního dílu je pryč, jen dement s cédéčkem v tlamě tam zůstal. Tak tohle nee. Už jednička mě srala a dívat se dvě a tři čtvrtě hodiny na 40 kylové plešaté genderově-emancipované černošky co hážou ultra mega drsný pohledy mě baví asi stejně tak, jak když Vin Nafta neustále opakuje Family ve všech F&F dohromady. A hlavní vědátorka světa 17ti letá černoška ?? I záporák je nuda. Marvel upadá a ztrácí tah na branku.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Kdo chce vidět film, ve kterém se všichni dospělí chovají jak totální idioti, at si pusti tohle dílo. Přehnaná stopáž filmu škodí. Absolutní ztráta času. Konverzačky miluju - pokud mají co říct. Z tohoto mě bylo po 30 minutách trapně. A to mi zůstalo i po konci filmu. 66% hodnotících 5233. Českému díváku stačí sakra málo. Jak smutné.

plakát

Blondýnka (2022) 

Stejně jak česká Džambulka co se upila k nedůstojné smrti, i MM byla také vlastně psychycky narušený nevyzrálý jedinec, co do světa showbussinesu vlastně vůbec nehodil. A taky to tak dopalo. Tenhle pohled do soukromí mě ani moc nebavil, ani se mi nelíbil (4:3 - tenhle formát už je pravěk). Ty dvě hvězdy jsou za hereckej výkon - to jediný bych pochválil.

plakát

Vidím vás (2022) (seriál) 

5 hodin a 34 minut ztraceného života mi už nikdo nevrátí. Na co se dívat na sedm dílů, když na konci ani nezjistíte kdo to všechno dělá ??? A proč ??? Po konci si řeknete jedno velké WTF ???

plakát

Vlkodlak: Noční lovec (2022) (TV film) odpad!

Absolutně o ničem. Nuda. Od Endgame ztrácí Marvel dech a neví co točit.

plakát

Carter (2022) 

Ta sauna nebo lázně nebo co to vlastně bylo, byl slušnej bizár, ale pak zjistil, že celej film je vlastně jen bezduchá mlátička navíc natočená jako Hardcore Henry or Vyproštění - z té kamery věčně za zády hlavního bijce je mě za 10 minut na blití, tak jsem to v půlce vypl.