Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (8)

plakát

Stahovák (2009) (pořad) odpad!

Jirka Blbádl spolu v Vojtou Kokotkem se opět ukazují ve "skvělé" formě. Velmi těžko se mi hledají slova, která by vyjářila, o jakou nervydrásající strašidelnost se jedná.

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) odpad!

Reportáže typu: rodinka z Moravy našla plný košík hřibů nebo že se v madridské zoo narodil leguán. A hlavně se podívejte na server tn.cz:-)

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Obecně nasnáším pořady o vaření, ale Babica se svými projevy primitiva posouvá nováckou úroveň o dalších 10 pater dolů.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Moje nejoblíbenější česká pohádka vůbec. Naprosto perfektní Karel Heřmánekv roli Lucifera. Není to tak dlouho, co jsem se jeho i celého pekla ještě bál:-) Je nutno vyzdvyhnout další nezapomenutelné postavy. Zvláště Viktor Preiss v roli správce nebo Petr nárožný coby kaprál. mě rozesmívají dodnes. A zvláštní postavení zaujímá čert Drápal, jehož "Na myšlení jsme tady my..." je pro mě nejdokonalejší hláška filmu:-) .Zkrátka naprosto nadčasový film, na který se můžu dívat znovu a znovu.

plakát

Protektor (2009) 

Jeden z nejlepších českých filmů, který jsem měl zatím možnost vidět. Dost se zajímám o historii, takže jsem krátký exkurz do doby protektorátu uvítal. Velice emotivní a poutavý příběh s hořkou atmosférou protektorátu vás nenechá chladnými . Protektor pro mě zkrátka film zasluhující plné absolutorium a doufám, že ocenění se budou jen hrnout.

plakát

Princezna ze mlejna 2 (2000) odpad!

Jak byl první díl této pohádky s vypětím všech si celkem koukatelný, tak druhá část tohoto veledíla mi způsobila noční děsy zhruba na jeden měsíc. Čert a další postavy jsou zde ješte uřvanější a dialogy šroubovanější (navíc s trapnými pokusy o jihočeský dialekt). Při boji Jindřicha s Turky jsem se pousmál, ovšem Eliščino "holů, holů" mě shodilo smíchy ze židle. Prostě trapnost nad trapnost. Za zmínku také stojí otřesný herecký výkon, jak jinak nez uřvané, Moniky Absolonové coby čarodějnice.