Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (74)

plakát

Gangsterdam (2017) 

Po nepovedeném Taxi 5 mi Francouzi spravili chuť hned 2x Láska bez bariér a Gangsterdam.

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) 

Pilotní díl byl fajn. Uvidíme, jakým směrem se bude seriál ubírat. Pevně doufám, že se z toho nestane další nekonečný seriál. Stará garda v čele s Karlem Heřmánkem, Libuškou a spol, fakt válí, :) už jenom kvůli nim stojí za to, se na Gympl podívat. EDIT: Bohužel se stalo to, čeho jsem se obávala, Gympl začíná sklouzávat směrem k Ulici. Ubírám na hodnocení. Konkurenční Základka nemá chybu.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

To, že je Quentin Tarantino "vyšinutej magor", tuším delší dobu, ale po zhlédnutí Panchartů, mu nemůžu upřít určitou známku geniality. Nemůžu se zbavit dojmu, že se mu konečně podařilo i přes jeho styl "skládání poct svým modlám" vytvořit divácky atraktivní film, pro mě zatím jeho nejlepší film (Nespoutaný Django zatím neviděn). Na mrazivě kultivovaného plukovníka Hanse Landu, Pitta s jižanským akcentem a do jisté míry specifickým smyslem pro spravedlonost jen tak nezapomenu, o Mélanii Laurent a Shosanině pomstě nemluvě. :)

plakát

Hastrman (2018) 

Novinové titulky dokonale shrnují: - Pohádkový příběh ve folklórním obalu - Hastrman, drsný romantik - Člověk ve zvířeti, zvíře ve člověku - Více než dobrý Karel Dobrý

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Po nevydařené 8. sérii, ubírám hvězdu.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Já vážně nevím 4 hvězdy nebo 5? Asi se na ten film budu muset podívat ještě minimálně jednou... :)

plakát

Julie a Julia (2009) 

Příjemný odpočinkový film o dvou Juliích, spoustě jídla a o hledání seba sama - Meryl Streep v pro mě nezvyklé roly se mi moc líbila, ale chvíli to trvá než si člověk zvykne na její přízvuk :D a Amy Adams mě mile překvapila, celý film působí jako obyčejná holka od vedle :) btw kratkým sestřihem trochu připomíná Cynthii Nixon. A po zhlednutí jsem se prostě musela najíst.