Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (130)

plakát

Blesk (2011) 

Na prvni pohled "B"ecko jak vysite a na druhy pohled jeste vetsi "B"ecko. No a? Vypadalo to, ze cely film byl usity presne na miru Stathamovi a hlavni role mu padla asi jako fetisisticky latexovy oblek-dokonale! A ze postavy byly bez charakteru? Ze snad dej nemel spad? Nemyslim si. Kdo ceka prokreslenost postav do poslednimho detailu, necht si koupi obraz Mony Lisy a nekouka na trilery. Akce, kterou byl film hezky protkan, mu davala jakesi vnitrni kouzlo a vyborny sountrack dodal tomu vsemu na dynamice. A konecne zaver..to uz byla jenom tresnicka na dortu :)

plakát

Vegas Baby (2006) 

Kdyz uz mame tu kategorii road tripovych filmu...tak tenhle kousek zavadi novou kategorii "run tripovych" filmu....

plakát

Pod jednou střechou (2010) 

Ze zacatku bez nametu a bez stavy. Ale case cely dej doslova metamorfuje do neceho, co bych asi necekal. Sice to bylo jedno klise za druhym, ale vsechno pusobilo tak nenapadne, mozna az "podprahove". Po tuctovem zaveru ale od filmu odtrhavam oci a rikam, ze bych si to dal klidne jeste jednou....

plakát

Šifra Karla Velikého (2008) (TV film) 

Dejove hodne strohe, ale co me dostalo, tim myslim vazne dostalo, byl cesky dubbing. Boze, neco tak odporneho az smesne tragikomickeho se vidi jen snad v odpadkovem kosi plnem sacku s psimy exkrementy.

plakát

Centurion (2010) 

Film= lehky nadprumer. Olga Kurylenkova z nej ale neco neskutecneho-sakra neco tak sexy jsem uz dlouho nevidel. Kdyby se jeji fotka ztohohle filmu objevila na krabickach Viagry, rozhodne by se zlepsila jeji prodejnost i ucinnost:)

plakát

Sejmi eso 2 (2010) 

...ac sam nemuzu uverit, bylo to lepsi nez predchazejici dil.

plakát

Blbec k večeři (2010) 

Cely film je vlastne jedna velka souhra nahod:) Jo je to plne klise ale nijak mi to nevadi, vsechno pusobi tak prirozene a neokoukane. Rozhodne jse se slusne nasmal...a o to u komedii jde nebo ne?

plakát

Jonah Hex (2010) 

Sice to v sobe melo jakousi "jiskru", Megan v podvazcich byla k sezrani a whiskey protekajici dirou v puse hlavniho hrdiny stala za videni. Ale jinak byl cely dej plochy jak dvanactka.

plakát

Na tuhle nemám (2010) 

Rozhodne netuctova oddychovka, avsat s naprosto tuctovym zaverem =* dolu. Dost dobry scenar, obsazeni delikatni-spousta neznamych tvari, ale vysledek na urovni. Stalo to za to:)