Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně příjemná a svěží romantická komedie, kde je největším kladem chemie hlavního páru. Mezi Baruchelem a Alicí Eve to fakt funguje a jejich role jsou výborně napsané, sympatické a člověk jim fandí. Navíc, on tentokrát není ten trapnej looser, který chce sbalit tu největší kočku a ona ho nechce. Tentokrát to zkouší spíš ona na něj a on se jenom nestačí divit. To mi přišlo oproti ostatní romanťárnám podobnýho ranku docela osvěžující. Vedlejší postavy jsou fajn, citace z Disneyeho filmů potěší a humor je až na jednu scénu velice vkusný a vtipný. Navíc to rychle uteče a já se k filmu klidně ještě aspoň jednou rád vrátím. ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Příjemná mužská romantická komedie, která ale trpí nesympatickými vedlejšími postavami, které většinou bývají tou jedinou záchranou u průměrných ženských "rom-komů". Tady je ale hlavním tahounem docela zajímavý námět a klasické "letištní" finále je tu ozvláštněno tím, že čtveřice hlavních hrdinů na letišti pracuje, takže nepůsobí natolik nuceně. Bohužel vata, která se má odehrávat mezitím není natolik zajímavá jako obsahově jediná opravdu výjimečná scéna( po večítku sestry v bytě hlavní hrdinky).Slušné tři hvězdy. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Chápu, že jednou za rok se takováhle romantická komedie natočit prostě musí, ale tohle už jde asi mimo mě. Scénář, který je přepisován pořád dokola, pouze s více, nebo méně jebnutýma scénama a hercama, ale pořád stejnou kostrou. Navíc konec nekonečné klišé. Na začátku neschopný kluk => o 5 minut později neskutečná kobra => láska jak sviňa => všechno se během filmu pojebe => na konci neskutečné usmíření před mrakami lidí a je jedno jestli je to v letadle, na letišti, na náměstí, nebo před školou....pořád je to to samé :) Úsměvné scény určitě jsou, ale ne tolik, abych to tu nějak změnil. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten kluk je už na plakátu nepříjemnej jak ostnatej drát v prdeli. Proto docela chápu, že na Alici Eve neměl. Vždyť ta holka je fakt neskutečná. Desítka bez problémů. Snad jí ale to její věčný vychvalování ve filmu nezvedlo ego, protože holky s velkým egem jsou občas to nejhorší, co chlapa může za život potkat. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Nenápadná oddechovka, která kupodivu není tak trapná, jak se může zdát z názvu, případně plakátu. Klasickou konstrukci 90% dnešních romantických komedií sice najdeme i zde (tj. fáze - úvod, zamilování a všechno v pohodě, problém, všechno v hajzlu a výčitky svědomí, happy ending), ale pocity "tohle už jsem někde viděl" naštěstí přebíjí pohodovost a ona zmíněná oddechovost. A dosti vtipům se člověk i nahlas zasměje, což u současné, zejména americké, komediální produkce není vždy pravidlem. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama