Reklama

Reklama

Režisér filmů Sejmi eso a Narkotika vás zavádí zpátky do adrenalinem napumpovaného světa krve, svištících kulek a nebezpečných zloduchů. Čekají na vás smyslů zbavení žoldáci, přitažlivé atentátnice i oblíbení členové rodiny Tremorů. Zbrusu nový výbušný film znovu svedl dohromady proslulé padouchy (Tom Berenger a Vinnie Jones) i nažhavené nováčky, aby vyprávěli příběh druhořadého agenta FBI, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dost pěkná sračka vytažená z prdele jedničky. Je to jednička, ze které bylo odebráno všechno to charizma a kouzlo a totálně rozemletá a vyblytá nějaký přicmundovačem. I když mě to pěkně nasralo, tak tomu odpad nedám, protože ten totální konec (myslím posledních pár vteřin před titulkama) mě potěšil a překvapil a ještě kvuli sexy bitches. Jinak jsem nepochopil některé věci: co to bylo mezi Finbarem McTeaguem a Ariellou Martinez, proč tam kurva zas nacpal ujetý nácky a plno dalších zkurveností. Celý děj je v podstatě předvídatelný (neříkejte mi, že kdo má trochu pod čepicí netušil to, co se "odhalí" v závěru), ale to by zas tak nevadilo, být kvalitní akce, ale i ta tu chybí, no tak kurva. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

První díl od Carnahana se mi moc nelíbil. Měl velmi špatný scénář, který se snažil být více, než jen oddychovou řežbou. Carnahan sice solidně režíroval jednotlivé scény, ale jako celkem se mu to trochu rozpadlo. Proto prequel jsem celkem vítal a doufal, že si nebude na nic hrát a bude to prostě několik zabijáků a jeden cíl. Jenže to by režisér Pesce nesměl být totální břídil přes akční scény, kde se snaží používat pro něho různé cool vychytávky, které ale dost iritují. Hlavně to brutální zrychlování. Navíc při dynamičtějších scénách to občas vypadá jako záběry z home videa. To podfinancování je těžce vidět. Bohužel i scénář pak na konci se vytasí se šokující pointou a snahou ho svázat s reálnými událostmi, což ho vede zpět k mým výtkám vůči scénáři prvního dílu. Malé bezvýznamné plus za střílení explodujících trpasličích klaunů. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

V podstate to trpi rovnakym neduhom ako predchodca, len vdaka ovela nizsiemu rozpoctu tento direct-to-video snimok nema ani na to, aby svoju lacnost zakryl, co okrem chudobnosti lokacii (tak do poctu, vybavenia a celkoveho osidlenia pribehu ludmi) ma za nasledok i obcasny homevideo look v akcnych pasazach. Do vod hlboko pod priemerom to vsak tiahne to nepodarene a zbytocne sedenie na dvoch stolickach - snaha o zabavnu "cool" jadzu versus konspiracna agitka s nasilu narubovanym presahom do realnych skutocnosti za hranicami celuloidu. Ani ryba ani rak, pomoze nam funebrak? ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dvojka o nieco slabsia ako jednotka, ale aj tu sa chysta rozna haved proti jednemu typkovi, aby ho zabili. Aj v tomto filme je tiez niekto uplne uleteny, ako boli v jednotke ti neonacisti. Film mi pripadal taky urobeny za mensi financny rozpocet, pretoze to aj obrazom a celkovym spracovanim bolo o nieco horsie ako jednotka. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

O hodně horší, průhlednější a méně promyšlenější než film první. Akce - ve filmu snad nejdůležitější - tupá a trapná. Tam, kde se film snaží být vtipný, je trapný. Tam, kde se film snaží být překvapující, je předvídatelný. Tam, kde se film snaží být akčně nabitý, je jen nudný. Tam, kde se film snaží být inteligentní, je tupý, okoukaný. Tento film mi doslova vzal čas. Těží jen z mé zvědavosti a unáhlenosti, způsobené díky povedenému staršímu bráškovi. Lituji, že jsem nalít. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Na obrázku v magazíne, ktorý si prezerá Agent Redstone (Hrothgar Mathews), je porno hviezda Heather Vandeven. (EleKtris)

Reklama

Reklama