Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (917)

plakát

Duna (2021) 

Šíleně neživé, suché a nudné...na rok 2021. Chybí tomu Darth Vader, světelné mečem a Han Solo...pak by to bylo asi jako nová naděje kinematografie. Jeden hudební motiv a pár nádherných obrazů. Víc nic.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Psema to vystihl. Za mě neskutečný propad. Skywalkerová, Bondová…kdo dál…třeba Indiana Jonesová, agentka Huntová? Craig stále borec, zraje jak víno, ale krom úvodu neskutečná nuda.

plakát

1917 (2019) 

Výprava super, zejména začátek. Ta výprava je vážně excelentní a člověk se dokáže vcítit, nicméně...toliko deux es machina? Dost to ruší a degraduje. Takže jednou a dost.

plakát

Gentlemani (2019) 

Nějaká špetička tomu chybí, ale jinak vychutnávka, která vděčí zejména nasazení ústředních protagonistů. Občas by to mohlo být špinavější a doslovnější. Nicméně v hyper korektní době docela zázrak. A po Ritchieho posledních příspěvcích, tuplem.

plakát

Ježek Sonic (2020) 

Kvalitní oddechovka. Carrey správně dementní, Marsden opravdu sympaťák a celkově neurážející popcorn. Návaznost na hru nemohu posoudit, svého času jsem tomu nepropadl, avšak toto mě neurazilo.

plakát

Frčíme (2020) 

Pohádka, která není úplně pro děti. Je to dost depresivní a sentimentální. Ostatně jako většina posledních pixarovek, s čímž mě trochu zlíbí. Nicméně, je to dospělé, hravé, skvěle animované a místy to připomene to nejlepší z Pána prstenů, nebo Harry Pottera. Ocenil bych však více chytrého vtipu, než tlak na city. Pixar má patent na sentiment, avšak všeho moc škodí.

plakát

Na nože (2019) 

3 a půl cm nůž. Atrapa nože.

plakát

Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019) 

Za mě milé překvapení. Takhle se navazuje na 40 let starou klasiku. Rebecca skvělá, McGregor do některých pozic ne úplně pasuje, ale to je jen drobnost. Jo a dík, že tvůrci nemaj potřebu nahrazovat starým známým fasádu za pomoci CGI. :o)

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Ne, tohle není cesta...