Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (8)

Cesta vzhůru

Cesta vzhůru (2000)

Na seriál jsem začal koukat hlavně kvůli Christensenovi, kterého jsem si oblíbil ve Hvězdných válkách. Po prvním dílu jsem měl jasno...tohle musím vidět až do poslední epizodky a také že jsem viděl a to třikrát. Potěší Joe Lando a plejáda čerstvých hereckých hvězdiček, která se opravdu snaží zaujmout a nenudí. Na scénu se dostává také krásná kanadská příroda, kterou miluju.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Rimmer- Chris Barrie a Kocour- Danny John-Jules! Ti dva a obzvlášť Rimmer nemají chybu a jejich hlášky jsou naprosto dokonalé! Kdo neviděl neuvěří! Dávám 100%

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Je to jako droga...zprvu opojná, ale jakmile ji užíváte déle, než do třetí řady, začne její opojnost opadat...jinak dabing zabíjí.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Konec seriálu zabolel. Nicméně do čtvrté řady to mohu vřele doporučit. Poté na vlastní nebezpečí.

Vikingové

Vikingové (2013)

Až na Fimmela, který opravdu neumí hrát, je to pecka. Ty jeho škleby a úsměvky spolu s ušeptaným hlasem jsou na hlavního hrdinu až příliš iritující, než abych je mohl ignorovat. Na další řadu, pokud bude, se však těším velice, neboť s ostatním nemám žádný problém :-). 80%... druhá řada perfektních 90%...třetí řada drží krok a zatím nemám jediný důvod pochybovat o "naplnění" již tak dost vysoko nastavené latě :-)

Temný případ

Temný případ (2014)

Naprosto skvěle vykreslená dvojka detektivů řešící svůj zřejmě životní případ. Někdo tomu vyčítá rozvleklost, ale přesně to se mi na tom tak líbí. V dnešní uspěchané době, kdy musí být vše honem na mě takto "rozvleklý" seriál působí jako balzám na duši. HBO jede na plné obrátky a po Hře o trůny další doslova závislost.